diziizlek.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PLuToNiuM

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, Sizlere şebeke olmuş bir siteyi ve ekibi tanıtmak istiyorum. Çunku bu kişinin, sitesinde yayınladığı içerikleri sizde yt'de veya farklı platformlarda yayınlıyorsanız eğer , başınız dertte demektir. bu site sahibi sizin içeriğinizi engelleyecek sildirecek herşeyi yapıyor.. Yani bunu yapmasa, kendi ekmeği ile uğraşmış olsa bu başlığıda açmayacaktım. şimdi bu site eklediği bir içeriği 20-40 adet farklı paravan sitelerde aynı anda yayınlayan bir yapıya sahip.
örnek veriyorum googlede "anne 3.bölüm izle"
kelimesini aratiyorsunuz.
https://www.google.com.tr/search?q=anne+3.bölüm+izle

çıkan sonuçlarda ilk 4 sayfadaki,bakın 4 sonuç demiyorum 4 SAYFADAKİ, domainlerde dizi kelimesi geçen tüm siteler , bakın dikkat edin bütün hepsi diyorum sadece bir ekibe ait. oda diziizlek.com ekibine...sanmayınızki dizi aramalarınızda çıkan siteler farklı kişilere ait falan sanmayınız..farklı domainler, farklı ülke ipleri, farklı hostlar hepside = aynı kişidir...
paravan siteler kurarak birbirini destekleyici bir yapı oluşturmuş.
şimdi bu ekip ile içerikleriniz çakışıyorsa ve izlenim alıyorsanız ytde sizleri farkettikleri anda Flagtan, topluluktan, kanalınızın kapanması %90dır..
Bütün parayı tek elde toplamak isteyen bir kanı bozuktan ibaret...ve yüklü miktarda kazandığınada emin olabilirsiniz.
Şimdi bu site sahibini ve ekibini ben burdan uyarıyorum. illaki bu konuyu okuyacak denk geleceklerdir.

Eğerki kendi ekmeğinize bakmayıp, youtubede izlenim aldırdığım kanallarım "Flag" tan kapanırsa , sitelerim yine arama motorlarında mimlenirse.. ant olsun dailydeki tüm hesaplarınızı kapattırmayan, aynı şekilde Ytdeki kanallarınızıda kapattırmayan, ve domainlerinizi içerik kanıtlarıyla + paravan site oluşturdugunuzuda kanıtlayarak googleye report edip sizi spamdan mimlettirmeyen, aynı şekilde adsenselerinizide reportlamayan adidir! tüm ekmeğinizden ve emeğinizden olursunuz. Burdan açık ve net söylüyorum. insanların ekmeğiyle oynayarak bir yere gelemezsiniz. burda kaç kişinin canı yandı belki haberi bile yoktur. Rakiplerinizin nasıl bir yamyam oldugunu iyi tanıyın arkadaşlar.
diziizlek.com sitesine bir bakın. ordaki her dizi için kendilerine ait 20-30 site var.piyasayı Resmen ablukaya almışlar. Bizim garip saf youtuberlarda ekmek yiyeceğini sanıyor. Bende dahil.

Son düzenleme:
Hocam konunuzu okudum. Konunuza göre yani adamlar bir den fazla domain alıp dizi kategorisini komple ellerinde tutuyor. Bunda bir şey yok ki milliyet mynet hürriyet bu sitelerde aynısını yapıyor mantıklı bir düşünce benim ekibim olsa bende aynısını yapardım. Zamanında benimde başıma geldi günlük 20K hiti olan sitem vardı ve o kategoride tek lider bendim bir firma o kategoride 8 tane domain açtı ve beni resmen piyasadan sildi yani büyük balık her zaman küçük balığı yer hocam hayatın kanunu bu malesef. Birde google dizi sitelerine adsense reklamı vermiyor. Youtube flag atmaları konusunda katılıyorum size ve youtube un bu flag konusuna niye el atmadığını daha iyi anlıyorum şimdi. Youtube resmen ben sadece özgün kanal istiyorum spam yapanları takip edemiyorum flag ve telif in önünü açarak spam yapanı baska bir spam yapanın şikayetiyle yok ediyor buda youtube işine geliyor emek harcamadan sonuca ulaşıyor.

sahtekarlık değil ki bu, arama sonuçlarında çıkan linklere gittiğimizde herhangi bir yanıltıcı link olmadığını görüyoruz ve doğru içerğin gösterildiğini görebiliyoruz.

Adamlar her arama için subdomain oluşturuyorlar buda çok güzel bi taktik, bunu zamanında Realist, iyi.net vb. sitelerde yapmaktaydı. Bu taktik hitini 2-3 katına çıkarmaktadır. Bunda rekabet vardır sahtekarlık bence yoktur.

sahtekarlık değil ki bu, arama sonuçlarında çıkan linklere gittiğimizde herhangi bir yanıltıcı link olmadığını görüyoruz ve doğru içerğin gösterildiğini görebiliyoruz.

Adamlar her arama için subdomain oluşturuyorlar buda çok güzel bi taktik, bunu zamanında Realist, iyi.net vb. sitelerde yapmaktaydı. Bu taktik hitini 2-3 katına çıkarmaktadır. Bunda rekabet vardır sahtekarlık bence yoktur.

Mesele onun nekadar güzel bir çalışma yaptığı değil, Saf arkadaşım. paravan siteler vs heralde yararlı , bunu tartışmıyoruz. yanıltıcı link vs yok ben böyle bişeyde demedim, konumuzda bu değil. Hepsi tek içeriğe gidiyor. 30 siteninde aynı kişi oldugunuda anlayabiliyoruz. Fakat Bu kanı bozuk, sizde eğer aynı içeriği çalışıyorsanız sizi arama motorlarından spam olarak sildiriyor mimlettiriyor. + yt de ve daily de aynı içerik olup yüksek izlenim alan kanallarınızı kapattırıyor. Mesele bu. Zaten konu başında dedim bunu yapmasa konusunu açmayacaktım. iyi okursan görürsün. Bu yaptıgı Şerefsi*liktir. ve bende bunu belirttim. ve İnanki Bende onun dailydeki ve ytdeki kanallarını kapattırabilirim, paravan sitelerini 3günde mimlettirebilirim. Bunu hala yapmadım, ama devam ederse yapacağım. Bilsin istedim, Şerefsizliği sade bana değil başka normal çalışanlarada yapıyor.Bi hevesle Dizi sitesi açmaya çalışan Gariplerin haberi bile yok. Bu bana 2 ay'a maal oluyor. şimdi bende onu 2 ay duraksattım farzet. sonra tekrar o beni duraksatcak. Bende onu tekrar ekmeğinden etcem..bu böyle gidecek..Bi bakmışsın okadar zaman geçmiş elde Sıfır... Olan bize oluyor..onada olacak..Bunu kafasının basmasını istiyorum. Mail atayım dedim. ns leri cloudflare, domain regleri private yapmış... Burayada takıldığına eminim. Görür heralde. Dizi çalışan veya bir umutla çalışmak isteyen masum arkadaşlarda, nasıl bir yamyam rekabetçi ile karşı karşıya geldiklerini farketsinler.

Son düzenleme:
arkadas bu sıte sahıplerının yt kanallarını kapattırdıgını soyluyor

yanlıs anlamadım degılmı

arkadas bu sıte sahıplerının yt kanallarını kapattırdıgını soyluyor

yanlıs anlamadım degılmı

Aynen öyle, flagtan topluluktan kapattırıyor. onunkiler ise herzaman sağlam...site url lerinide spam olarak reportlayıp mimlettiriyor.. Kendiside bu duruma düşecek, sabrediyorum.

Son düzenleme:
Mesele onun nekadar güzel bir çalışma yaptığı değil, Saf arkadaşım. paravan siteler vs heralde yararlı , bunu tartışmıyoruz. yanıltıcı link vs yok ben böyle bişeyde demedim, konumuzda bu değil. Hepsi tek içeriğe gidiyor. 30 siteninde aynı kişi oldugunuda anlayabiliyoruz. Fakat Bu kanı bozuk, sizde eğer aynı içeriği çalışıyorsanız sizi arama motorlarından spam olarak sildiriyor mimlettiriyor. + yt de ve daily de aynı içerik olup yüksek izlenim alan kanallarınızı kapattırıyor. Mesele bu. Zaten konu başında dedim bunu yapmasa konusunu açmayacaktım. iyi okursan görürsün. Bu yaptıgı Şerefsi*liktir. ve bende bunu belirttim. ve İnanki Bende onun dailydeki ve ytdeki kanallarını kapattırabilirim, paravan sitelerini 3günde mimlettirebilirim. Bunu hala yapmadım, ama devam ederse yapacağım. Bilsin istedim, Şerefsizliği sade bana değil başka normal çalışanlarada yapıyor.Bi hevesle Dizi sitesi açmaya çalışan Gariplerin haberi bile yok. Bu bana 2 ay'a maal oluyor. şimdi bende onu 2 ay duraksattım farzet. sonra tekrar o beni duraksatcak. Bende onu tekrar ekmeğinden etcem..bu böyle gidecek..Bi bakmışsın okadar zaman geçmiş elde Sıfır... Olan bize oluyor..onada olacak..Bunu kafasının basmasını istiyorum. Mail atayım dedim. ns leri cloudflare, domain regleri private yapmış... Burayada takıldığına eminim. Görür heralde. Dizi çalışan veya bir umutla çalışmak isteyen masum arkadaşlarda, nasıl bir yamyam rekabetçi ile karşı karşıya geldiklerini farketsinler.

onun yaptığını nerden anladın hocam youtube da yetkili tanıdığın mı varda flag atanın kimliğini görüyorsun ayrıca biz ne yapabiliriz adama burası google forumları mı

Onlarında paylaştığı kategoride 2 kanalım gitti.
2 Hesabımda geçici olarak devre dışı bırakıldı.

İyide adamların yaptığı birşey yok ki google üzerinde çalışan bütün siteler bu şekilde çalışıyor. Önceden imleme diye birşey vardı şimdi metot değişti.

Kardeşim durduğun kabahat, elinde imkan varsa hiç bekleme gereğini yap.

Her zaman çıkar böyle açgözlü tipler. Babasının malı gibi sahiplenir. Nasıl daha kaliteli olurum diye uğraşmak yerine, alternatifleri yok etmek işine gelir.

Okaaa sistem, bir iner iki iner üç iner, sonunda pes eder.

Youtubedeki videoları flaglamaları dışında herşey normal. İzlenimlerin tümü onlara gitsin diye youtubedeki videoları flaglıyorlarsa yaptıkları tam.şer..sizlik

Konunuzda haklı olabilirsiniz, yalnız insanlara saf deme konusunda haklı değilsiniz, düzeltmenizi istiyorum!

Spam yapıyorsan 2 düşmanın var. 1.Diğer spamcılar 2.Telif sahipleri
Yapıcak birşey yok. Google amca ; ben anlamam ne yapıyorsanız yapın ama yakalarsam öperim diyor geçiyor kenara

olayın dogrulugunu,yanlışlıgını bilmem.yöntem olarak adamların yaptıgı yanlış bişey yok.google da üste çıkmak,sitelerine hit çekmek için gayet güzel yol bulmuşlar.yapabilen kendiside yapsın,o kısımda sorun yok.diger konuya gelince,elinizde kanıt varsa kanıtları ekleyin ki gerçekse bizde sayalım,sövelim.yok,sadece tahminse bu işler tahminle olmaz.

bu yüzden konuyu kilitliyorum,bu haliyle gereksiz bi konu.dedigim gibi kanıtlarınız varsa yönetimden herhangi bi arkadaşa gönderirsiniz,onlarda konuyu tekrardan açar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri