Dizi'ler ile ilgileniyorum TBM çok düşük , Nasıl Arttırabilirim ?

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dizici

Yasaklanmış
Arkadaşlar biliyorum sıkıldınız böyle sorulardan ama gerçekten TBM 0.03$ çok düşük . 0.07 gibi bişiler olsa yine iyi . Neler yapmam gerek. Attıgım her dizi ( Tek Parça ve Yayından 30-40 Dk sonra , İlk Atan Ben Oluyorum Hep . ) en üstte çıkıyor . Google'de de youtube videosu olarak ilk sayfada çıkıyor . Ama yine de TBM 0.03 .

Fikirlerinizi Bekliyorum .

Bugün iyice şeyi çıktı . Şuan baktım 0.02'ye düşmüş çıldırcam .

İzlenme : 1.596 Tıklanma : 51Toplam Kazanç : 1,24 $

mhyzj.png

Arkadaşlar gerçekten çok sinir bozucu . Dün Gece Attıgım Dizi 3 Bin İzleme Sayısına Ulaştı Toplam Gelen Para Bu . Böyle Olunca Şevk Mevk Kalmıyor

dostum 6 mayıstan sonra bence kazancın artar... paylaşımların türkçe sanırım ondan böyle

dostum 6 mayıstan sonra bence kazancın artar... paylaşımların türkçe sanırım ondan böyle

Hocam hergün böyle olsa susup oturcam . Tıklama sayısı şuan 88 . toplam kazanç : 2.30 $
Başka bi önceki gün , tıklama sayısı 112 : kazanç 8$ . TBM Her ikisinde de 0.03 :D

0.03lerde sürünüyoruz :D

Arkadaşlar biliyorum sıkıldınız böyle sorulardan ama gerçekten TBM 0.03$ çok düşük . 0.07 gibi bişiler olsa yine iyi . Neler yapmam gerek. Attıgım her dizi ( Tek Parça ve Yayından 30-40 Dk sonra , İlk Atan Ben Oluyorum Hep . ) en üstte çıkıyor . Google'de de youtube videosu olarak ilk sayfada çıkıyor . Ama yine de TBM 0.03 .

Fikirlerinizi Bekliyorum .

Bendede aynı durum var sanırım çaresi yok reklam verenlerin verdiği paraya göre belirleniyor.

dizi fragman kanalı açtım 1 haftada para kazanılmaya kapatıldı :D logo ve intro da vardı.

TBM bişey vermiyor ki hocam, size birşey kazandırsın :=) ingilizce kanal açmaya bakın ölüsü 0,06 $ veriyor...

n4xst.gif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri