Diziyi nasıl indirebilirim

NeedMoney

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi sitede sevdiğim bi dizinin bütün sezonları var ben sezon 1 ve sezon 2 yi indirmek istiyorum fakat torrentim yok nasıl indirebilirim ?

torrent sitesi mi burası ? yani torrentim yok ne demek ? siteye üyelik mi yok ? torrent programı mı yok ?

Site ismi yok, dizi ismi yok. Torrentim yok diyorsunuz. Nasıl yardımcı olalım :)

aklıma bu geldi. efsanedir.. :D

Zalbv6p.jpg

program önererek olabilir mesale idaman ama vds de çalışmıyor

(fazla bilinmeyen ir yöntemdir ) video yüklenirken (izlerken) f12 ye bas network sekmesine geç orada yeşil uzayıp giden çubuk gibi birşey var işte o videonun ön bellegine alındıgı kısım ona tıkla ve video nun direkt linki var onu kopyala sonu .mp4 .flv gibi birşey yada siteadı.com?videoid=*** gibi o linki kopyala yeni sekmeyede aç video gelince sol tıkla videoyu farklı kaydet de tıkla kaydet

(fazla bilinmeyen ir yöntemdir ) video yüklenirken (izlerken) f12 ye bas network sekmesine geç orada yeşil uzayıp giden çubuk gibi birşey var işte o videonun ön bellegine alındıgı kısım ona tıkla ve video nun direkt linki var onu kopyala sonu .mp4 .flv gibi birşey yada siteadı.com?videoid=*** gibi o linki kopyala yeni sekmeyede aç video gelince sol tıkla videoyu farklı kaydet de tıkla kaydet

F12 ye bastığında bir şey olmuyor

program önererek olabilir mesale idaman ama vds de çalışmıyor

hocam konuda bi bilgi vermemişsin ki öneride bulunulsun.torrent sitesi ise torrent programı haricinde bişeyle indiremezsin.sitede online izleniyorsa torrentle alakan yok,onun indirme yöntemleri farklıdır işte idm gibi örnegin.idm gibi program önerin diyorsun ama yukarıdada torrent lafı geçiyor.idm vb programlar torrent indirmez.

hocam konuda bi bilgi vermemişsin ki öneride bulunulsun.torrent sitesi ise torrent programı haricinde bişeyle indiremezsin.sitede online izleniyorsa torrentle alakan yok,onun indirme yöntemleri farklıdır işte idm gibi örnegin.idm gibi program önerin diyorsun ama yukarıdada torrent lafı geçiyor.idm vb programlar torrent indirmez.

Hazır benzer konu açılmışken... Bir süredir arayıp bulamadığım bir dizi var.Dizi kendi ülkesinde en popüler olan dizi. Sormak istediğim şey şu: Her ülkenin kendine özgü torrent sitesi varmıdır ? Bu tür bulunmayan dizileri google de ararken nasıl arama yapılmalıdır ? Diziyi haftada 1-2 kez mutlaka ararım, yine bulamadım :)

bizim türk dizilerinin yayınlandıgı türk torrent siteleri nasıl varsa,diger ülkelerinde vardır tabi yani neden olmasın :)

İçeri ifşası yapmayın :) torrent sitelerine bakılabilir veya siteadres download video siteadresi nasıl video indirilir gibi aratın eğer gerçekten popülerse başkaları da bu konuyu merak etmiştir .)

Bazı diziler torrente de yok.Örnek vereyim mesela hulu dan video indirmek o kadar zorki.Abd ip ister onu geçersin videolar şifrelidir IDM gibi programlarla inmez Özel kendiniz sayfa yapısına bakıp videonun linkini bulup deneme yaparsınız bu seferde video kaynağı şifreli olduğu için yine inmez.Tabiki her sistemin açığı vardır.GETFLV programınu araştırın lisansız bir işe yaramıyor fakat lisans alırsanız (59 usd) diledediğiniz nerdeyse tüm sitelerden video indirebilirsiniz.Netde dolaşan W a r e z aldırış etmeyin, içinde trojen var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

diziyi söyle sana kanalını açalım ,izlersin :D
Hocam tam icimde firtinalar koparken ya hicmi gulemeyecem ben derken mesajin sayesinde gercekten güldüm
Allah espri yetenegine zeval vermesin :)
Sondaki izlersin kelimesi tam thug lifelık
Tapatalktan yollandı.

VDS den indireceğine göre YT atacaksın Yt atacaksan türkçe değil türkçe değilse torrentten indir gitsin. olmadı Streamer video capture dene

VDS den indireceğine göre YT atacaksın Yt atacaksan türkçe değil türkçe değilse torrentten indir gitsin. olmadı Streamer video capture dene

Biraz daha uğraşsan adamın içeriğini bulacaktın hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri