Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, arkadaşlar hangisinde daha rahat is yapıyorsunuz, rahat kullanıyorsunuz.. [emoji2]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana şöyle geniş ekranı olacak, gözü yormayacak iyi performanslı 1 ila 2 k arası bi masaüstü bilgisayar önerirmisiniz?
i7 kuramazsın o paraya ama rahat i3 biraz zorlayak i5 kurarsın.
1149 TL'ye geçen sene casper i5 ultrabook aldım masa üstü nasıl kuramıyorum 2 k ya ben onu anlamadım![]()
anakart, kasa ve ekran kartından kısarsan kurarsın tabi kardeş![]()
ama anakart'tan kısmamanını öneririm. ilerde modifiye edersen anakartı değiştirmek durumunda kalmazsın.
Bana Örnek Bi Pc yazabilirmisin buraya ana kart işlemci ekran kartı vb. bu olsun diye.
Toplamamı yaptırayım, Yoksa bi marka pc mi alayım? aslında Bütçe sorunum yok, iyi kazanıyorum fakat, Bir Cep telefonuna , Bilgisayara çok para veresim gelmiyor nedense![]()
marka niye alıyon kardeş. alienware ve iş istasyonları dışın da marka hazır masa üstü alan hayatının kazığının yer. toplama fiyat performans açısından en iyisi. şimdi örnek yazalım da ihtiyacın nedir söylesene eğer render yapacaksan işlemci'den ziyade ekran kartına önem vereceğiz.
ayrıca şu dediğin olay benim başımda da var. para su gibi gidiyor. ne kadar çok kazanırsan o kadar harcaman da artıyor. amazon dan alienware getirmeyi düşünüyorum önümüzde ki aylar da 10k dolar'a fanteziye bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.