Dj Olmak

Backhoe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaşım 18;müzik dinlemeyi çok seviyorum kulağımdan kulaklığım eksik olmuyor (uyurken dahil) :)

Club ortamını da dans etmeyi de çok seviyorum,bunun üstüne çevremden sürekli müzik zevkimle alakalı övgüler alıyorum ve genelde 3 müziğimden 2'sinin adı sorulur.

Dj olma fikri bu ara kafama çok yatıyor,biliyorum öyle "hadi ben DJ olayım" diyip dj olunmuyor ve bu kadar basit değil ancak ilk adımları nerden atmalıyım,Virtual dj ile bilgisayar başından bir şeyler yapmak istemiyorum ciddi profesyonel adımlar atmak istiyorum o yüzden bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum :)

O müziği yönetme duygusu garip bir tutku.

Bu iş için maddi gücümü kullanmaktan çekinmem,bunu da detay olarak belirteyim KURS vs önerecek varsa onlara da açığım.

Hızlıca bu işe bir yerden başlamak istiyorum,konuya abone olup gelişmemi takip edebilirsiniz.

(Müzik Tarzım R&B ve Hip Hop ağırlıklı)

İyi forumlar.​

FL Studio ile başlayabilirsin, Youtubede fl studio tutorial playlistlerini bul sıra sıra uygulayarak izle bu şekilde 1 ayda o dj dediğin elemanlardan bile daha iyi işler çıkarırsın çünkü çok basit. birkaç video izledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın

FL Studio ile başlayabilirsin, Youtubede fl studio tutorial playlistlerini bul sıra sıra uygulayarak izle bu şekilde 1 ayda o dj dediğin elemanlardan bile daha iyi işler çıkarırsın çünkü çok basit. birkaç video izledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın

Deneyeceğim,gelişmeleri aktarırım :)

Sana önerim kendine ait bir tarzın olsun bir Balkan tarzı müzik yapıyım bir Arap tarzı, Bir Amerikan tarzı olmasın kendine bir yol çiz ve o yol da ilerle..

Yaptığın parçaları müzik kanallarına gönderebilirsin onlarda kanalında yayınlar ve senin tanıtımını yapmış olurlar

Sana önerim kendine ait bir tarzın olsun bir Balkan tarzı müzik yapıyım bir Arap tarzı, Bir Amerikan tarzı olmasın kendine bir yol çiz ve o yol da ilerle..

Yaptığın parçaları müzik kanallarına gönderebilirsin onlarda kanalında yayınlar ve senin tanıtımını yapmış olurlar

Sosyal medyada belirli bir kitlem var,kendim "bu sefer oldu" diyerek yaptığım müziği beğenirsem tanınma problemi yaşamayacağım ve kendime has tarz olayı bilmiyorum amerikan rnb,hiphop kültürünün çok içindeyim bu biraz müzik tarzımda da baskın kalıyor.

arkadaşım vardı celal 1 ceketle okulu bitirdik beraber ... istanbulda gördüm baktım dj olmuş .. yanında birileri vardı VAY CELAL NABER DEDİM tanımamazlıktan geldi ... köşeyi döndüm geldi kanka bana celal deme MERT DE DEDİ :):) özünü unutma bak dj olunca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri