Dj Phantom 2 Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam özgünlük aslında neden satıyorsunuz :S

Evet hocam dediğiniz gibi tam özgünlük ama benim pek vaktim yok.Çok yoğun biriyim özel hayatım olsun iş hayatı okulda var.Zamanı olan arkadaşlar için gayet iyi düğün gibi organizazyonlarda bile iş yapan bir alet

Hocam adamlar bu aletleri kiralıyor.Yanlış anlamadıysam bu sitede 1 günlük kiralama 600 tl bu cihazın hocam 2.linkte adamlar emlak çekimi,düğün çekimi için para alıyorlar.Bu cihazla yapılacak çok şey var özellikle büyük şehirlerde.

DJI Phantom 2 | Kiralık Kamera

http://www.havadayiz.com/

Son düzenleme:
Şu sıralar sıkışıklığım var, durumum müsait olsa kesinlikle alırdır. Kaçırılmayacak bir fırsat.

4 taksit olmaz mı

skype crazykanka6169 eklerseniz taksit konusuna sıcak bakmıyorum ama skype görüşmek daha iyi

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Şu sıralar sıkışıklığım var, durumum müsait olsa kesinlikle alırdır. Kaçırılmayacak bir fırsat.

Hocam inanın çok uygun fiyata satıyorum.Çoğu arkadaşda uygun olduğunu diyor ama kullanmıyorum en azından kullanacak birine gitsin.

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

Havada kalış süresi nedir üstad ?

Hocam havada 18-25 dakka arası kalabilir.Sizin uçurmanıza bağlı.Hocam 1 dakka bile çok uzak mesafelere gidebiliyor.Bu video aslında ne kadar hızlı olduğunu anlıyacaksınız.Bu video uçuran arkadaş 1.500 metre yükseliğe çıktı ve cihazı indirdi aslında çok süper uçuş yaptı.1.500 metreyi çıkarmak ve indirmek 11 dakka hocam gerçekleşti.Kişinin ustalığınada bağlı.Ne kadar yükseğe çıktığı video görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TfA79gb7zMU

Son düzenleme:
skype crazykanka6169 eklerseniz taksit konusuna sıcak bakmıyorum ama skype görüşmek daha iyi

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Hocam inanın çok uygun fiyata satıyorum.Çoğu arkadaşda uygun olduğunu diyor ama kullanmıyorum en azından kullanacak birine gitsin.

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

Hocam havada 18-25 dakka arası kalabilir.Sizin uçurmanıza bağlı.Hocam 1 dakka bile çok uzak mesafelere gidebiliyor.Bu video aslında ne kadar hızlı olduğunu anlıyacaksınız.Bu video uçuran arkadaş 1.500 metre yükseliğe çıktı ve cihazı indirdi aslında çok süper uçuş yaptı.1.500 metreyi çıkarmak ve indirmek 11 dakka hocam gerçekleşti.Kişinin ustalığınada bağlı.Ne kadar yükseğe çıktığı video görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TfA79gb7zMU
8. dakikadan sonra türbalansamı giriyor hocam kamera delirdi sanki :D

paramız yok ki böyle pahalı bir oyuncağımız olsun :D

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] kamera hariç sadece drone'u son kaça bırakırsın pm alayım hocam

Öncelikle hayırlı satışlar, param olsa alırdım hemen. cihaz bu sektördeki en iyi cihazlardan biri,
bunlardan bitane alsam, önce yeni yapılan Şu İzmir - İstanbul otoyol yapımını çekerdim :)
Şuan bizim eve 2 KM Uzaklıkta İzmir bağlantı yolları yapılıyor
neyse daha çekilcek büssürü yerler var, para olunca alıp özgün bi kanal yapmayı düşünüyorum,
tekrar hayırlı satışlar..

Öncelikle hayırlı satışlar, param olsa alırdım hemen. cihaz bu sektördeki en iyi cihazlardan biri,
bunlardan bitane alsam, önce yeni yapılan Şu İzmir - İstanbul otoyol yapımını çekerdim :)
Şuan bizim eve 2 KM Uzaklıkta İzmir bağlantı yolları yapılıyor
neyse daha çekilcek büssürü yerler var, para olunca alıp özgün bi kanal yapmayı düşünüyorum,
tekrar hayırlı satışlar..

Hocam özgün alanında geniş bir yelpazesi var.Bu ürünler düğün çekimlerinde,emlakçılar havadan çekim yada tanıtım amaçlı kullanılıyor.Günlük kiralama yapıyorlar günlüğü 600 tl geçen konuda atmıştım.

Özgün olarak yeni yapılan yapılar yada yapımı devam etmekte olan yapılar çekilip youtube atılabilir.Doğa manzaraları tanıtımları tarih eserler havadan çekilebilir.

Ürün satışı devam etmektedir.Her türlü ürün hakkında değerlendirme için özelden mesaj atabilirsiniz.

Ürün satışı için kolaylıklar yapabilirim.Yukarki mesajlarımdada vardır.

Ürün satıldı.

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

Ürün satılmıştır.Şuana kadar cihazla ilgililenen türm arkadaşlar tşk ediyorum [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hocama sattı ürünü herkese hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri