ben payonner hesabını yeni ekledim. 5 dk olmadı. ödemem bu ay gelir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
enpara dolar hesabı 3 haneli ödeme geldi. 17:31 itibariyle.
Bana bakma sen gir dmye,işlerim yolunda gitmez oldu göze mi geldik anlamıyorum ki
hayret ya aslında çok kişininde duasını aldın şu gelir yansıtmayan kanalların ne yapması gerektiğini söyleyerek nie böyle oldu anlamadım
banada az önce mail geldi hesaba para geldi die bi şaşırdım baktım ödemeler başlamış1 kanal hariç diğerlerinin ödemesi yapılmış
Hayır duasını aldıysam oda yeter bana,kısmet değilmiş ödeme alabilmek napalım....
-Ayrıca kapanan kanalın ödemesini alan oldumu? 11 haziranda kanallarım kapandı.
Gençler Enpara döviz hesabına para gelmeyip enpara tarafından aranan var mı?
Az önce bankadan aradılar ve isim soyisim belirtilmediği için para karşı tarafa iade edilecekmiş. Yani parayı gönderen firma sadece enparanın iban bilgilerini girmiş isim soyisim yazmamışlar. Haliyle enpara da güvenlik nedeniyle parayı hesaba yatırmıyor. Bu tür bir sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?
Gençler Enpara döviz hesabına para gelmeyip enpara tarafından aranan var mı?
Az önce bankadan aradılar ve isim soyisim belirtilmediği için para karşı tarafa iade edilecekmiş. Yani parayı gönderen firma sadece enparanın iban bilgilerini girmiş isim soyisim yazmamışlar. Haliyle enpara da güvenlik nedeniyle parayı hesaba yatırmıyor. Bu tür bir sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?
ödeme bilgisinin geldiği maili kontrol edin orada isim yazıyor mu , o mail üzerinden cevap yazın fotoğraflarını gönderin ödeme referans no falan yazıyor orda ordan sorunu anlatın
Hocam ben banka eklediğimde normal tl hesabımı ekledim. O tl hesabıma gelecek dimi para ? USD hesabımı açmak gerekiyordu. bana ödeme gönderildi payooner tarafından vs diye msj gelmiş
TL hesabınada geliyor , mailde kur çevirimi yapılmış ne kadar TL gelceği yazıyor zaten
208 $591 tl
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.