Dm Mynet kayıt Hk.

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
yandex te bazen onay maili gelmiyor çoğu arkadaşlarda görünen bir sıkıntı daha sonradan yolluyorlar
ben şöle bir duyum almıştım mynet ile açılan kayıt olunan hesapta 3 ay gibi sürede girilmes ise mynet hesabı kapanıyormuş varmı aslı astarı arkadaşlar

Dm önemli iletişimi mailimden yaparsa mynet kapalı olursa büyük sıkıntı

yandex te bazen onay maili gelmiyor çoğu arkadaşlarda görünen bir sıkıntı daha sonradan yolluyorlar
ben şöle bir duyum almıştım mynet ile açılan kayıt olunan hesapta 3 ay gibi sürede girilmes ise mynet hesabı kapanıyormuş varmı aslı astarı arkadaşlar

mail kapansa sıkıntı ender durumlarda olur,sonucta sen yıne dm ye mailinle gırıcan oradakı mail kullanıcı adındır

3 ay girilmezse hesabı donduruyor yani aktif edene kadar mailleri alamıyorsunuz.

3. ayın sonunda ozaman aktif edilmesi için iletişime geçildimi kullanıma devam ettiriliyor sanırım

mynet 3 ay girilmedikten sonra tekrar aktif et secenegi geliyor ve o sekilde mynet mailini aktif edebiliyorsun. Fakat aktif olmasini istedigi sürece ve sen aktif etmedigin zaman sana herhangi birisinden mail gelmiyor, mail askida kalmis oluyor. Aktif ettikten sonra normal olarak kullanmaya devam edebiliyorsun. Yeni uygulamada degismediyse son 3-4 senedir o sekildeydi. Iyi geceler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri