DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
türkçe çalışıyodum en çok izlenen 1 diziyi değiştirdim ama etki etmedi malesef şmdi en çok izlenene 30 video değiştiricem bakalm sonuç değişecek mi

evet, ayın 25 ve 26 'sı açıklandı harika!

"S12E01" gibi yazıp olumlu sonuc alan var mı?

S12E01 tarzında değiştirdim ve sonuç aşağıda :) allah razı olsun taktiği verenden!

5b3967ce311ec3407bdbe4eaf0145a7d.png

bazı vıdeolar eskıde kaldı onlar nolcak :(

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

S12E01 tarzında değiştirdim ve sonuç aşağıda :) allah razı olsun taktiği verenden!

5b3967ce311ec3407bdbe4eaf0145a7d.png

dostum yanlız verdıgın resımde gunluk kazanc gostermıyor

bazı vıdeolar eskıde kaldı onlar nolcak :(

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

dostum yanlız verdıgın resımde gunluk kazanc gostermıyor

kazanç göstermemek için bilerek kestim de reklam gösteriminin ne kadar arttığını görebiliyorsunuz. :)

bugüne kadar bütün videolarım season 1 episode 1 şeklindeydi, şimdi hepsini değiştirdim bakalım neler olacak, çok heycanlıyım :D

Cok iyi ya 24u yansimamisti ama 25 ve 26si yansimis gozle gorulur degisme var reklamlar cikiyor artik demekki. [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] taktik icin cok tesekkurler. Anlatmasan hala bosyere gidiyor olacakti izlenimler.

buna season episodenin almanca versiyonuda dahilmidir acaba staffel folge gibi ? kafamda deli sorular

Denemek isteyenler icin yazayim. Simdi baslik degistirince dogal olarak izlenimler dusuyor. Bunun onune gecmek icin farkli hesaplardan asil videolarinizi repost yapip basligini season-episode seklinde yazin. Asil videonuz yine reklam cikan sekilde kalacak repostlanan basliginiz hit cekmek amacli season episode seklinde. Bu sekilde reklam cikarsa hit kaybida yasamayiz.

Ayın 25'inde denemiştim 1 kanalımda taktiği. Kanal günlük ortalama 200 izlenim almaktadır. Sonuç:
Ads_z.jpg

Birkaç güne belki reklamlar oturursa daha da artar reklam çıkma oranı. En önemlisi taktiğin işe yaradığını öğrenmiş olduk.

S12E01 ne demek bu arkadaşlar

sadece video başlığındaki o kelimeleri silip tarih mi girdiniz

Evet beyler,taktik işe yaradı demek oluyor.Geri dönüşler için ben teşekkür ediyorum...
Hayat paylaşınca güzel :) Taktik felan bulursanız paylaşın benim gibi,istesem paylaşmazdım.Hayrımız dokunsun vatandaşa,hep beraber kazanalım...
Bol kazançlar :)

İlk mesajı editliyorum.Taktiği isteyen olursa pm atabilir.

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] Teşekkürler.Bende dizilerdeki seasonları S episodeleri E olarak değiştim.İşe yaradı.Allah razı olsun senden.
Filmlerde full movies te de acaba reklam çıkmama olasılığı var mıdır diye merak ediyorum?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri