DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Hocam E12 Yerine Ep12 yazsak olmaz mı ?

Hocam son durum nedir kazançlar arttmaya devam ediyormu birde videoları silip tekrarmı yüklemek gerekiyor....

Hocam son durum nedir kazançlar arttmaya devam ediyormu birde videoları silip tekrarmı yüklemek gerekiyor....

Hayir hocam silmene gerek yok sadece soylendigi gibi baslik aciklama etiket degistir yeter. Sonrasinda kazanclardaki farki sana soyle anlatayim. Ornek olarak 1000 izlenim aliyorsan 900 1000 civari reklam izlenimi yansiyor, neredeyse her izlenimde reklam cikiyor yani.

bende bi kanalda 10 videonun başlıgında,sonra da 10-15 videonun etiketlerinde düzenleme yaptım.kazanç 0.50-0.60dan 1.70-2.60 a çıktı.ben yt işindede dm işindede başlıkları zaten burada belirtildigi gibi girerdim genelde,arada bagzıları gözden kaçmış işte onları düzenledim ve bencede işe yaradı.digerlerinede girmek gerek anlaşılan.yalnız ben açıklamaya dokunmadım.oradan da mı kaldırıcaz başlıkda geçmemesi gereken kelimeleri?

DM'de video ortası reklam var mı? Ben gördüm video ortası reklam var diyen bir babayiğit var mı :D

bende bi kanalda 10 videonun başlıgında,sonra da 10-15 videonun etiketlerinde düzenleme yaptım.kazanç 0.50-0.60dan 1.70-2.60 a çıktı.ben yt işindede dm işindede başlıkları zaten burada belirtildigi gibi girerdim genelde,arada bagzıları gözden kaçmış işte onları düzenledim ve bencede işe yaradı.digerlerinede girmek gerek anlaşılan.yalnız ben açıklamaya dokunmadım.oradan da mı kaldırıcaz başlıkda geçmemesi gereken kelimeleri?

garanti alın hocam aynı mantık sonucta ha basık ha acıklama. zaten acıklamaya season yazsanız bile aramalarda season da cıkmıyor. Etiketi açıklamayı başlıktaki gibi yazın kesin sonuc alıyorsunuz

bi aralar yıne buna benzer bı sorun olmustu dm de,
muhtemelen rısklı etıketler denetlemeden gecıyor oda zaman alıyor,
bence aybası hepsı duzelıcek,eger duzelmezse aldık basımıza iş

Videonun yanında çıkan Adsense reklamlarının bize karı varmı yoksa DM yemi gidiyor kazançlar

Sadece başlık değiştirilse hallolurmu acaba etiketleride değiştireyim mi ?

Son düzenleme:
Diğer kategorilerde farklı kelime değiştirip deneme yapan varmı? Mesela anime, Cartoon , .... Show, veya doğrudan bir cizgifilm ismi girildiğinde taktik işe yariyormu

xxxx xxxx 01 HD - 20 Feb 2016 bu şekil başlık ve açıklamada 8.5 dakikalık video önü reklam çıktı.
Sigara içip geleyim dedim reklam bitene kadar reklam boşa gitmesin enazından geldiğimde videonun 5. dakikasında tekrar ikinci bi 8.5 dakkalık reklam çıktı.
DM reklam politikasını çözdük arkadaşın sayesinde.

"Gelirinizi görüntüleyemiyoruz" hatası birtek ben almıyorum dimi beyler?

Aynı hata dün geceden beri bende de var

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri