Judge
Yasaklanmış
Sen çok yanar döner birşeysin be kardeş
DM kanal kapanmaları başladı konusunda alaylı bir şekilde "sadece 4 kanalım vardı 3'ü vınladınasıl oldu anlamadım
" diyorsun.
Burada çok sayıda (rakam tahminim yok) kanal açtığını belli edip, bunu eleştirenlere de laf sokma çabasındasın.
Bir yandan neyseki siz yoktunuz DM'den birikimimizi yaptık diyorsun, bir yandan da birikim yetmiyor olacak ki 40 liraya satmak için 100 mail açma ihtiyacı duyuyorsun.
Tabi ki hazıra dağ dayanmaz sürekli çalışmak lazım da, dediğim gibi çok yanar döner birşeysin. Böyle hiçbir söylediğine inanılmaması gereken, egoist ve paragöz bir izlenim yaratıyorsun.
İyi gecelerin olsun
Benim kaç kanal açtığımı kimse bilmiyor bu forumda sizlerinde ben bilmiyorum. Burda 3-4 kanal açın diyenlerin çoğu bunu dedikten sonra fazlasıyla kanal basmaya gidiyor. Yani paragöz gözükmeyim 2-3 forumda beğeni alayım diye yapmayın böyle şeyler. Adam gibi basıyorsan kanalını ya sus ya söyle. Kendini bir hoş bir hoş edip, aç gözlüler 100 200 kanal basmış diye konuşma. Ben senin ne yaptığına karışıyormuyum? istersen 6000 7000 kanal aç banane kardeşim senin bileceğin iş. Ortada bot varsa ben alırım onu basarım istersem gider 10 gmail açar onu satmaya çalışırım sanane kardeşim ya? sen benim kaç kanal basacağıma ne karışırsın ne laf atarsın? görende 2-3 kanalla para kazanıyor sanacak. Quiz ödemeyince gördük forumu FAZLASIYLA KANAL BASANLARI.
Millet daily gelmesin diye sistem kazandırmıyor diyenleri de gördük yani sen fazla konuşma ben sana karışmıyorsam sende bana karışmayacaksın.