DM yukleme askıya alındı?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Sen çok yanar döner birşeysin be kardeş

DM kanal kapanmaları başladı konusunda alaylı bir şekilde "sadece 4 kanalım vardı 3'ü vınladı :D nasıl oldu anlamadım :D " diyorsun.

Burada çok sayıda (rakam tahminim yok) kanal açtığını belli edip, bunu eleştirenlere de laf sokma çabasındasın.

Bir yandan neyseki siz yoktunuz DM'den birikimimizi yaptık diyorsun, bir yandan da birikim yetmiyor olacak ki 40 liraya satmak için 100 mail açma ihtiyacı duyuyorsun.

Tabi ki hazıra dağ dayanmaz sürekli çalışmak lazım da, dediğim gibi çok yanar döner birşeysin. Böyle hiçbir söylediğine inanılmaması gereken, egoist ve paragöz bir izlenim yaratıyorsun.

İyi gecelerin olsun

Benim kaç kanal açtığımı kimse bilmiyor bu forumda sizlerinde ben bilmiyorum. Burda 3-4 kanal açın diyenlerin çoğu bunu dedikten sonra fazlasıyla kanal basmaya gidiyor. Yani paragöz gözükmeyim 2-3 forumda beğeni alayım diye yapmayın böyle şeyler. Adam gibi basıyorsan kanalını ya sus ya söyle. Kendini bir hoş bir hoş edip, aç gözlüler 100 200 kanal basmış diye konuşma. Ben senin ne yaptığına karışıyormuyum? istersen 6000 7000 kanal aç banane kardeşim senin bileceğin iş. Ortada bot varsa ben alırım onu basarım istersem gider 10 gmail açar onu satmaya çalışırım sanane kardeşim ya? sen benim kaç kanal basacağıma ne karışırsın ne laf atarsın? görende 2-3 kanalla para kazanıyor sanacak. Quiz ödemeyince gördük forumu FAZLASIYLA KANAL BASANLARI.

Millet daily gelmesin diye sistem kazandırmıyor diyenleri de gördük yani sen fazla konuşma ben sana karışmıyorsam sende bana karışmayacaksın.

Allaha şükür baştan dailymotionda çalışmadınız bizde birikimimizi yaptık

Allah daha çok versin.

Forumun da hepten suyunu çıkardılar. Yazık. Eskiden herkes beraber bir şeyler yapmaya çalışırdı. Resmen artık çakallar ile doldu forum. Herkes zehir gibi para peşinde. Eskiden yardım konuları falan çok aktif olurdu. Kışın kömür yardımları cami yardımları vs vs. şimdi aç gözlü sayısı öyle artmış ki heryerde bunlar var. Ama Allah nasip etmiyor heralde. Bunlar 2012 de falan olmuş olsa demek ki işimiz 1 yıl falan sürecekti. Eskiden beri düzgün çalışan herkes yatırımını yapmıştır zaten.

Son düzenleme:
Az önce denedim video değiştirmeden fixlendi olay.
"Yükleme süresiniz doldurdunuz" hatası şak diye çıkıyor bilginize.

çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam qanal sayısı olayını çok qarıştırdılar. ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha, nasıl garışamaz,
ben bu şeqil qanal yaparım.buda o şeqil qanal yapar. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir. bu gaddar. hadi hayırrı işler.

Az önce manuelde denedim

Hata verdi bu olay fixlendi arkadaşlar bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri