DM yukleme askıya alındı?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar saglam bı sorun cıktı video yuklenmıyor sızdede oylemı?

nL3qlR.jpg

Son düzenleme:
böyle yapacakları çok çok belli idi son günlerde videolar bile işlenmiyordu :) sağlık olsun kazanan kazandı kanalları yapan yaptı

1000 Tane kanal açanlar bu sektöre girince DM de böyle önlemler alacak yapacak bişey yok.Adamlarda nasıl bir göz varsa gözünü 10-20 kanal doyurmuyor 1000 kanal açıyor.

bence bu konuyu açan kişinin kısa video denen şeyden haberi yok. veya 60 dk:S gündüz 17*90 sorunsz yükledm

tekrar dene ıstersen

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

1000 Tane kanal açanlar bu sektöre girince DM de böyle önlemler alacak yapacak bişey yok.Adamlarda nasıl bir göz varsa gözünü 10-20 kanal doyurmuyor 1000 kanal açıyor.

ole deme dostum 1 kanal 1$ verse 10000 kanal 10bın$ eder
1 yılda 120bın $

ticarete kafam calısıyor dimi

tekrar dene ıstersen

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

ole deme dostum 1 kanal 1$ verse 10000 kanal 10bın$ eder
1 yılda 120bın $

ticarete kafam calısıyor dimi

Hocam 1 kanal ayda 1 dolar verirse o parayı alman için 100 ay beklemen lazım :D

Bu 1000 kanal yerine 2-3 kanal aç diyenlere çok gülüyorum yeminle he :D sanki sırf biz 1-2 kanal yaptık diye dm bize izin verecek :D Dmden sadece biz kazanıyoruz sanki :D bu botlar neden var bir düşün istersen kardeşim? :D hepsi çok kanal yapalım diye yardımcı yani sızlanmayı kesin bence herkes istediği kadar kanal açar sanane ki?

Bu 1000 kanal yerine 2-3 kanal aç diyenlere çok gülüyorum yeminle he :D sanki sırf biz 1-2 kanal yaptık diye dm bize izin verecek :D Dmden sadece biz kazanıyoruz sanki :D bu botlar neden var bir düşün istersen kardeşim? :D hepsi çok kanal yapalım diye yardımcı yani sızlanmayı kesin bence herkes istediği kadar kanal açar sanane ki?

Birader parayı kazanan kazandı botlar ortaya çıkalı taş çatlasa 15 20 gün olmuştur. 15 20 günde eminim ki kullananların çoğu kazanamamıştır. Bu saatten sonra düzelmezsede kazanmaları mümkün değil. Ama bot yokken kanalını yapan yaptı atı alan üsküdarı geçti. Hadi şimdi açsınlarda görelim 1000 kanal :)

herkes 1000 kanal açarsa sonra gelip burda aglarsın dm kanalımı kapatıyor, dm paramı yatırmıyor diye en sonunda dm'de senin zihniyetinde ki adamlar yüzünden youtube dönecek kimse kazanamıyacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri