arkadaslar saglam bı sorun cıktı video yuklenmıyor sızdede oylemı?
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açığı bi saat önce kapattılar hocam herkeste aynı sanırım.
Ne oldu arkadaşlar?
Sorun ne oldu.
Görünüşe göre botlar elde patladı.
bence bu konuyu açan kişinin kısa video denen şeyden haberi yok. veya 60 dk:S gündüz 17*90 sorunsz yükledm
bence bu konuyu açan kişinin kısa video denen şeyden haberi yok. veya 60 dk:S gündüz 17*90 sorunsz yükledm
1000 Tane kanal açanlar bu sektöre girince DM de böyle önlemler alacak yapacak bişey yok.Adamlarda nasıl bir göz varsa gözünü 10-20 kanal doyurmuyor 1000 kanal açıyor.
tekrar dene ıstersen
---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------
ole deme dostum 1 kanal 1$ verse 10000 kanal 10bın$ eder
1 yılda 120bın $
ticarete kafam calısıyor dimi
Bu 1000 kanal yerine 2-3 kanal aç diyenlere çok gülüyorum yeminle hesanki sırf biz 1-2 kanal yaptık diye dm bize izin verecek
Dmden sadece biz kazanıyoruz sanki
bu botlar neden var bir düşün istersen kardeşim?
hepsi çok kanal yapalım diye yardımcı yani sızlanmayı kesin bence herkes istediği kadar kanal açar sanane ki?
Bu 1000 kanal yerine 2-3 kanal aç diyenlere çok gülüyorum yeminle hesanki sırf biz 1-2 kanal yaptık diye dm bize izin verecek
Dmden sadece biz kazanıyoruz sanki
bu botlar neden var bir düşün istersen kardeşim?
hepsi çok kanal yapalım diye yardımcı yani sızlanmayı kesin bence herkes istediği kadar kanal açar sanane ki?
tekrar dene ıstersen
---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------
ole deme dostum 1 kanal 1$ verse 10000 kanal 10bın$ eder
1 yılda 120bın $
ticarete kafam calısıyor dimi
böyle yapacakları çok çok belli idi son günlerde videolar bile işlenmiyordusağlık olsun kazanan kazandı kanalları yapan yaptı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.