Dns programsiz youtube giriş

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar bunları eklerseniz upload yaparken sıkıntı olmaz test ettim upload oluyor

C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunları ekleyin:

199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube

hocam bunu yukarda verdiklerinize ekstradanmı gircez

Vallahi bende hiç bir işe yaradı. Fordaki her yöntemi denedim hiç birisi oladı

Arkadaşlar zenmate acikken adsenseye giriş yaptim cep telefonuna dogruma kodu istedi farklı bir lokasyondan giriş yapıyorsunuz diye msj geldi bende kodu girdim ve giriş yaptim bu durum sikinti olurmu ban yermiyim.inanin çok korkuyorum tamamen unuttum zenmati kapatmayi ama adsensede kayitli olan cebimi giriş yaptim sorunsuz girdim.. Ama yinede korkuyorum.Bu durumu yasayan insanlar yazarsa sevinirim. Forum kirliliği olmaması acisindan buradan dile getiriyim dedim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar zenmate acikken adsenseye giriş yaptim cep telefonuna dogruma kodu istedi farklı bir lokasyondan giriş yapıyorsunuz diye msj geldi bende kodu girdim ve giriş yaptim bu durum sikinti olurmu ban yermiyim.inanin çok korkuyorum tamamen unuttum zenmati kapatmayi ama adsensede kayitli olan cebimi giriş yaptim sorunsuz girdim.. Ama yinede korkuyorum.Bu durumu yasayan insanlar yazarsa sevinirim. Forum kirliliği olmaması acisindan buradan dile getiriyim dedim.

Birkaç defaya mahsus birşey olmaz fakat sürekli farklı lokasyondan girerseniz sıkıntı çıkarabilir.

DNS, VPN ile uğraşmadan YouTube'tan video açmayı anlatıyorum.
---------------------------------------------------------------
Önce dinlemek istediğimiz müziğin veya izlemek istediğimiz videonun linkini google'dan aratıp buluyoruz.
Örneğin : Karmate - Nayino :
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=DjY3U-e-IKmG8Qf-_IDIBg#q=nayino
Karmate - Nayino yazınca google'a gördüğünüz gibi aşağıda youtube linki yazıyor.
Bkz : Karmate - Nayino - YouTube
Daha sonra youtube.com/'dan sonrasını (watch?v=REG07a7p7h4)
> " translate.google.com.tr/translate?sl=de&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=youtube.com/ "
Bu linkin sonuna yapıştırıyoruz. Ve video açılıyor.
Bkz : Google Çeviri
Paylaşırsanız, giremeyip de girmek isteyenlere de yardımcı olmuş oluruz.
Teşekkürler.

DNS, VPN ile uğraşmadan YouTube'tan video açmayı anlatıyorum.
---------------------------------------------------------------
Önce dinlemek istediğimiz müziğin veya izlemek istediğimiz videonun linkini google'dan aratıp buluyoruz.
Örneğin : Karmate - Nayino :
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=DjY3U-e-IKmG8Qf-_IDIBg#q=nayino
Karmate - Nayino yazınca google'a gördüğünüz gibi aşağıda youtube linki yazıyor.
Bkz : Karmate - Nayino - YouTube
Daha sonra youtube.com/'dan sonrasını (watch?v=REG07a7p7h4)
> " translate.google.com.tr/translate?sl=de&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=youtube.com/ "
Bu linkin sonuna yapıştırıyoruz. Ve video açılıyor.
Bkz : Google Çeviri
Paylaşırsanız, giremeyip de girmek isteyenlere de yardımcı olmuş oluruz.
Teşekkürler.

hocam sen naptın ya. bu adam çıldırmış olmalı dostum

Twitter için dns bilen var mı arkadaşlar , bildiklerimin çoğu yt açmasına rağmen twitterı açmıyor..

195.46.39.39 ve 195.46.39.40 youtube ye giriş için dns kendi pc de denedim işey yarıyor.

vpn kullanıp tr ip ile youtube'a giriş yapamıyorum.Tib google dns ile opendns yi hijacking etmiş.işler iyice moka sarmaya başlıyor haberiniz ola.
ilgilenenler için turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=46356

Arkadaşlar YouTube giriş için android telefona free program öneriz nedir?

Teşekkürler [MENTION=867]makroserver[/MENTION]

bir de google translate bölümüne www.youtube.com yazıp çevirdiğimizde sağda oluşan mavi linke tıklayarak da giriş yapabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri