Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu ilk gordugumde dıştan dalga geçıyorlar sandım![]()
Hayırlı satışlar hocam
Çok yemenin bir zararı var mı acaba trabzonda bir bal vardı bir kaşıktan fazla vermiyorlardı
nasıl bu fiyatlara bal sata biliyorsunuz hemde çam balı
kaliteli bir balın en az kg 45 tl olması gerektiğini bas bas bağırıyor üreticiler
nedir bu işin sırrı şeker şurubumu ?
1 kavanozu yersen merdivene ihtiyac duymadan duvara tırmanabilirsinmn ödemesinde 1 kavanoz alıp denicem üretim yerinde kendi fotografınızla birlikte paylaşmanız mümkün mü acaba güven sorunu kalmaz bu şekilde insanların
Arkadaştan alışveriş yapmadık fakat Muğla'nın doğal çam balını herkese tavsiye ederim. Alın yiyin. Harikadır.
nasıl bu fiyatlara bal sata biliyorsunuz hemde çam balı
kaliteli bir balın en az kg 45 tl olması gerektiğini bas bas bağırıyor üreticiler
nedir bu işin sırrı şeker şurubumu ?
bir türlü güvenemiyorum şu bal mevzularına hayırlı satışlar![]()
Forumda arkadaşlar alsın memnunsa bende 10 gün sonra sizden bal alabilirim.Çam balı daha önce duymadım normal bal yedik hep çam balı faydaları var elbet balın her türlü faydası olur.Şunu diyebilirim tv gördüğümüz 100 liralık ballardan daha iyidir sizin balınız bende duruma göre alırım.
Hocam her kanalda bal tv görüyoruz 5 kavanoz 100 tlye diyerek bide üstüne araba ve altın veriyor bu konuyu da görünce ister istemez insan bi kuşku tutuyor
Şu bal mevzusu 1 senelik mevzu.Televizyonlara çıkıyor orda burda reklamı yapılıyor.Hiç bir zaman da inanmadım yine inanmıcam.
Doğal bal.Herkes doğal bal satıyor.Ne oldu da birden bire bu bal türedi.5-10 yıl önce bu bal yok muydu piyasada.
Hocam bal gerçekten kaliteli olsa bile yanlış bir şekilde tanıtıyorsunuz, sahte bal satıcılarının kampanyaları böyle oluyor.
Doğru bir strateji isterseniz, çevre illerde yaşayan forumdakileri çiftliğinize davet edin, çiftliğinizi tanıtın onlara, birer kutu da bal hediye edin bakın nasıl satışlarınız artıyor. Bir kamerayla da güzel bir çekim yapın gelenler ile, pahalı olsa bile insanlar alır sizden. Sorun pahalı olması değil, güven.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.