Doğalgaz Kullanırken Tasarruf Yapma

hocam bi kombiyi kapat sonra kombinin şartelinden kapat sonra sırayla aç tekrar bi resetlesin makina kendini olmazsada büyük ihtimal filtresi ile alakalı bi durum vardır onun içinde servis mmecburi olucak

Hocam kombi sabah sıkıntı yoktu ailem öle dedi.Şimdi sıcak su akmıyor

---------- Mesaj saat 14:49:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:44 civarında gönderildi. ----------

Sıcak su malesef gelmedi.İlk 30 saniye sıcak su geliyor sonra soğuk su su basıncını 1.5 yaptım.

---------- Mesaj saat 14:46:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:32:41 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar doğal soğuk ve sıcak su borusu resmi bu şuan bu durumda

Kombi Demir Dökümdür bu fotoğraf biraz net çıkmamış kusura bakmayın.Şuanda bu ayardadır

resimi çektim bakabilirsiniz

ariston kombi, 2+1 ev (tüm petekler açık) konum: Trabzon, kombi ayarı 35 derecede sabitti. 200 Lirayı geçmedi hiç bir faturamız :)

Hocam kombi sabah sıkıntı yoktu ailem öle dedi.Şimdi sıcak su akmıyor

---------- Mesaj saat 14:49:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:44 civarında gönderildi. ----------

resimi çektim bakabilirsiniz

hocam kombilerdeki filtreler cok kibar oluyor yani nasıl anlatayım ufak bi toz parcasından bile etkilenebiliyor alt katta arkadasım dukanı var kombici sürekli yanındayım sabah aksam o bakımdan söylüyorum :)

eger sıkıntı devam ederse yakınlarındaki bi servisi ara zaten kombileri coqu insan kullanamadığından tam detaylı servis genelde arayınca telefonda sıkıntıyı gidermeye calısır yani direk adres verin geleyim demez bi arayın danısın sizi onlar daha güzel yönllendirirler

hocam kombilerdeki filtreler cok kibar oluyor yani nasıl anlatayım ufak bi toz parcasından bile etkilenebiliyor alt katta arkadasım dukanı var kombici sürekli yanındayım sabah aksam o bakımdan söylüyorum :)

eger sıkıntı devam ederse yakınlarındaki bi servisi ara zaten kombileri coqu insan kullanamadığından tam detaylı servis genelde arayınca telefonda sıkıntıyı gidermeye calısır yani direk adres verin geleyim demez bi arayın danısın sizi onlar daha güzel yönllendirirler

hocam sabah çalışan makina şimdi çalışmıyor kaldık sıkıntıya arkadaş ya off:(
kıracam dağıtacam kombiyi:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri