Suan doge bıraz dusute bence tekrar 0.044 lere cıkacak.
4k basalım bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Suan doge bıraz dusute bence tekrar 0.044 lere cıkacak.
4k basalım bakalım![]()
En son 0.069.800'u gordukten sonra yine cakildi. 3 haftadir bunu yapiyor. 1 Dolar olursa, burada pasta kestiricem.
10 kurus barajini astiktan sonra daha rahat yukselir diyorum ben. 100,1000$ Doge icin hayal ama 1 10TL arasi olasi goruyorum.
En son 0.069.800'u gordukten sonra yine cakildi. 3 haftadir bunu yapiyor. 1 Dolar olursa, burada pasta kestiricem.
10 kurus barajini astiktan sonra daha rahat yukselir diyorum ben. 100,1000$ Doge icin hayal ama 1 10TL arasi olasi goruyorum.
geçen 5 bin adet aldım 94den sonra baktım bunun bir sınırı yok sürekli olarak bulunabilecek coin değeri artmaz dedim biraz yüksekten sattım ama fee ücreti falan karşılamadı tabi. Neşesine çıkarılmış bir coin :d
---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------
hocam sizi de alıntı yapayım bilenler de beni alıntı yapsın. bu coinin 1 dolar bulması mümkün mü acaba :d
Doge den bende umutluyum. Şu anda Bitcoin devri bitti o tren kaçtı. Millet artık Bitcoin in kırıntılarıyla kazanç elde etmeye çabalıyor ama malesef o tren kaçalı çok oldu. Bu sebeple de altcoinler arasında popüler, yükselme hacmi olan ama aynı zamanda da fiyatı uçmamış birşeyler bulmak gerekiyor. Dogenin dünya üzerinde çok büyük bir hayran kitlesi ve topluluğu var. İnanılmaz sevilip destekleniyor. Belki çok kısa vadede aşırı birşey olmaz ama yaza kadar Dogecoin in iyi bir yerlere geleceğine inanıyorum.
Dogecoin bence potaya girdi...
Uzun vade de deli yükselişler bekliyorum kendisinden..
Sıradaki zirve 0.025$...
Yatırım Tavsiyesi Değildir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.