DogeCoine Kredi Çekerek 310 BİN TL Gömdük ... FT. Reina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bol şans diliyorum ,

Çok yüklü miktarda Btc ve Eth yatırımımın tamamını 28 Kasım'da IOTA'ya geçirmiş ve 3'e katlamış biri olarak zamanında DogeCoin'i de epey araştırmıştım ancak hiç güven vermedi , umarım yanılırım ve kazanırsınız.

Bol kazançlar

Iota 1 dolarken paylaştığım mesajı da alıntılayalım (29.11.2017, 12:26) :

Eklemeyi unuttum 2 saat önce yeni wallet 'larını duyurdular , merak edenler için IOTA nın son 2 saatteki yükselişin sebebi budur.

Bosh resmi sitesinden yatırım yaptığını da duyurdu 1 saat önce , arka arkaya geldi olumlu haberler.

Son düzenleme:
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın beyler wallet geliyor yarın aktarıp tozlu raflar arasına kaldırıyorum. Benim Kararım Benim Riskim haziran 1 inde bu mesajımı alıntılarım Kesinlikle Dünyanın En iyi coin analizeri gelse dahi çekmeyeceğim Bu benim içimde olan birşeydir yatıran yatırımını yapar 200 bin tl en az 1 M TL kar etmediği sürece çekmeyeceğim.

Centra alsaydınız keşke. Yaza kadar en az x10 yapacak bir coin.

Forumdakiler neyse de sağa sola yatırım yaptğınızı söylemeyin hocam. Haberlerde görmeyelim allah korusun . İnş hedefine ulaşırsın risk budur :)

kredinin faiziyle sizden çıkışı ne olacak? çok ciddi bir risk almışsınız, inaşşah hedefledğiniz gibi olur tebrikler.

1 kac sene once 50 liralik fx coin almıştım 17 katina satmıştım ve ben aldığımda fx coin 1 satoshi idi. Sub coinlerde herşey olur umarım benim gibi en az 17 katina satarsınız da milyoner olursunuz.

Büyük kazanç büyük risk olmadan olmaz. Hayırlısı olsun.

alım yapılan birim fiyat önemli dogecoin için güzel fiyat var şuan 5 katı olmayı vaadediyor.

doge biraz daha gevşesede alsam 16 satoshiden almıştım 21 den sattım fırsat kaçtı gibi :p

işte risk budur . uykuları kaçar insanın her gün coini takip etmekten :D

İyi risk hocam helal olsun
Diğer konunuzu milyoner olduk ismiyle açarsınız inşallah :D

nerede saklıyorsunuz bende almayı düşünüyorumda sitelere güvenemiyorum bi gün kapatıp giderlerse diye

btc zenginlerinin başlangıç hikayelerini duyuyoruz, sizler de doge zenginleri olarak tarihe geçersiniz umarım :)

Insallah yakin zamanda bol kazanclar elde edersiniz hocam. Milyoner olmaniz dilegiyle.

aslında çoğu kişi şu usb key olayına taktı bence :) o kısım da önemli. ben de merak ettim ilginç bir şeymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri