Dogecoin'in İnanılmaz Yükselişi !

BobMarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobmarley.com
TikTok ta basit bir Dogecoin videosu marketcap ı karıştırdı,çekilen videodaki eleman 800 bin kişiyiz hepimiz Dogecoin alıp 1 Dolar olana kadar satmayalım dedi :D

Videodan sonra Google aramalarda en çok aranan cümle nasıl dogecoin alırım oldu :)
Sosyal Medyanın gücünü böylece bir kez daha görmüş olduk..
İşin en ilginç tarafı insanlar gerçekten Dogecoin alıp 1 Dolar olana kadar bekleyecek mi :D
Hep beraber göreceğiz..

Dogecoin anlık ;

2bin doge coin aldım ne olur ne olmaz :D bitexendeki bakiye ile

Milleti iyi gazladılar, daha önce altcoinlerde birçok kişi mağdur oldu.
Doge'de de aynı şey olacaktır.
Fazla gaza gelmesin kimse.

Adam güzel reklam yapıp iyi de kazanmış ama 1 dolar yükseltecek kadar güçleri olduğunu sanmıyorum.

vay anasını ya 5 tane milyonluk adam anlaşıp video çekse %50 kar ediyor 1 milyon yatırsa 500 bin dolar 1 günde kazanıyor olaya bak ne kadar kolay .................................................

₺0,128830 TRY
(Jan 07, 2018)

bugüne kadar en fazla 12 kuruş olmuş , şu an o kadar yükseldi ama 3 kuruş anca oldu 1 dolar olması imkansız btc 1 milyon dolar olursa anca olur başka türlü ihtimal bile yok adet sayısı da çok fazla 125.325.377.439 DOGE

₺0,128830 TRY
(Jan 07, 2018)

bugüne kadar en fazla 12 kuruş olmuş , şu an o kadar yükseldi ama 3 kuruş anca oldu 1 dolar olması imkansız btc 1 milyon dolar olursa anca olur başka türlü ihtimal bile yok adet sayısı da çok fazla 125.325.377.439 DOGE

0.10 $ olması başlıbaşına bir başarı olur bence :)

bir ara bu forumdaki arkadaş tüm malını bu coin'e yatırmıştı. 1-2 seneye köşeyi döneceğim demişti o konuyu bulabilsem arkadaşın durumunu soracağım.. tabi dogcoin miydi farklı bir coin miydi tam emin değilim?

bir ara bu forumdaki arkadaş tüm malını bu coin'e yatırmıştı. 1-2 seneye köşeyi döneceğim demişti o konuyu bulabilsem arkadaşın durumunu soracağım.. tabi dogcoin miydi farklı bir coin miydi tam emin değilim?

Dogeydi. Bende öyle hatırlıyorum. 350 bin tl lik almışlardı galiba. 😂

destek verdiğim kampanya alayım dursun satmam da kucuk paraya buyuk meblaglar alınabılıyor.

alex buralarda mı alex ? 300k kredi çekip zamanında doge almıştı naptı acaba ?

Ben alexin home partilerini izliyordum sosyal medyada Aykut vardı yanında..bir gecede 100k lira kazanmışlardı adsenseden onun kutlamasını yapıyorlardı..

daha sonrada bildiğim kadarıyla 300k kredi çektiler 0,015 den doge aldılar doge 2017 sonlarında 0,080 e kadar yükseldi o adam idolümdür net.

yaklaşık 2.5 sene önce 2000 bin tl lik almıştım nano da duruyor. yükseliş devam eder mi acaba :)

Herkese iyi forumlar;

Dogecoin'e güvenip uzun vadeli yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. Dogecoin hacmi sürekli genişleyen miktar sınırı olmayan bir kripto para birimi. O yüzden sınırlı büyümeye mahkum. Spekülasyonlar değerini arttırabilir bu mümkün ancak göreceği en fazla 1 dolardır o da kim bilir ne zamandır :) 2 sene önce 3000 TL lik Dogecoin im vardı. HYDRO dan 1000 dolarlık airdrop hediyesi gelmişti ve onu dogeye çevirmiştim. Doge o zaman altcoinlerde favoriydi düşük işlem ücreti vs. O dönemde 6000 liraya satmıştım 2x değerle.Sonrasında 6x e kadar çıktı kafamı taşlara vururken 1.2x e kadar düştü. Balinalar ortalığı güzelce toparladı. Uzun lafın kısası dün 14200 dogecoinim 283 lira etmiş Thodex te 0.20 den işleme koymuştum 0.30 a kadar çıkmış ama üzgün değilim :) Şuan alınmasını tavsiye etmiyorum.

Tavsiye Coin;

Tratok

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/tratok/

Şuan birim fiyatı: 0,030605 TRY

Yapmanız gereken şey 0,015 e düştüğü an yüklü miktarda alıp 0,03 ten satış emri vermek :)

Ethereum Cüzdanım(Hepsi Airdrop Kazancı): https://etherscan.io/address/0xee17fdAa4B34CcbEC144c122a25265057634a437

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri