Doğru Orantılı Yatırım

İşlek biryerde çiğköfteci açabilirsiniz çok ucuza gelıyor çiğköfte haberiniz olsun.

---------- Spam Engelliyici 04:32 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

Edit :p Kanka bence bilgisayar tamir format işinden anlıyorsan. aç bi internet cafe açacağın yerde fiber olsun çocukları oturtursun spam yaptırtırsın :D

Açılacak en son şey internet kafe bebelerlemi uğraşacan :)

Herkese merhaba, zannediyorum bu tarz konular açılmıştı ama kafama yatan birşey bulamadığım için birde kendim için açıyorum..

Yt'de aylık vurgun yapamadığım için kendi kafamdaki atılımları gerçekleştiremiyorum. 6 haneli yatırımlar düşünüyorum sürekli.

1 - 10.000 TL arası nasıl bir yatırım yapılabilir? Ticaret konusunda kendime güveniyorum.

Yalnız internet ile YT ' den başka bir bağlantım yok, sosyal medyaya bile çok takılmam.

Sokakta neler yapabilirim?

Lütfen altına yatır, dolar al tarzı söylemeyin. Onlar büyük miktarda paralar için geçerli.

Baskan at bankaya dursun kötü gün parası olarak en güzel yatırım bu olur. 10 bin tl ile kuyruğun ne uzar ne kısalır at köşede dursun illa bişeye yatırmak zorunda değilsin sabret :)

Herkese merhaba, zannediyorum bu tarz konular açılmıştı ama kafama yatan birşey bulamadığım için birde kendim için açıyorum..

Yt'de aylık vurgun yapamadığım için kendi kafamdaki atılımları gerçekleştiremiyorum. 6 haneli yatırımlar düşünüyorum sürekli.

1 - 10.000 TL arası nasıl bir yatırım yapılabilir? Ticaret konusunda kendime güveniyorum.

Yalnız internet ile YT ' den başka bir bağlantım yok, sosyal medyaya bile çok takılmam.

Sokakta neler yapabilirim?

Lütfen altına yatır, dolar al tarzı söylemeyin. Onlar büyük miktarda paralar için geçerli.

kardeş aman ha ne işine girersen gir iyice araştır da gir dışardan herşey kolay görülebilir :)

5 bin tl ye tabelası iç dekorasyonu 2 masa 8 sandalyesini bütün gerekli eşyaları ( içecek dolabı çiğköfte tezgahı ve dolabı yani kısacası herşeyi sana veren firmalar var + 200 KG de çiğköfte veriyolar . Marka her ne olursa olsun işlek bir yerde dükkan tutman yeterli. Zaten sana verilen 200kg çiğköfte kg si 25 tl den 5000 tl yi çıkarıyosun. Deneyebilirsin. Burada sadece yapman gereken şey işlek bir yerde ufak bir dükkan bulmak ..

gece gece açıktırdınız beni :D çiğ köfte bir yandan tavuk döner bir yandan :D
ömer karar vermişler seni çiğ köfteci yapacaklar :D [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

Son düzenleme:
özgün bi kanal temiz bi adense 10k yatırımla kesinlikle bişiler çıkar ortaya ama konuyu sen bulcan yaparken zevk alacğın birşeyden para kazanabilirsin.

saman işine gir tonunu 150 tlye alıyorsun kış geldiğinde 300 tlye felan satıyorsun :)
tarlayı felan bedavaya ayarlarsan 50-100 tlye felan da mal edersin
bir arkadasıma yaz ayında 2000 tl borc verdim kendi tarlasında samanı balye yaptı istifledi
toplam 3 bin tlye mal oldu 1000 balya
müşteriler cıkıyor bin balyayı bize 12 bin tlye ver diye
ama arkadas kabul etmiyor biraz daha değerlensin diyo :)

3 bin tl koydu şimdi satsa 12 bin tl alacak

5 bin tl ye tabelası iç dekorasyonu 2 masa 8 sandalyesini bütün gerekli eşyaları ( içecek dolabı çiğköfte tezgahı ve dolabı yani kısacası herşeyi sana veren firmalar var + 200 KG de çiğköfte veriyolar . Marka her ne olursa olsun işlek bir yerde dükkan tutman yeterli. Zaten sana verilen 200kg çiğköfte kg si 25 tl den 5000 tl yi çıkarıyosun. Deneyebilirsin. Burada sadece yapman gereken şey işlek bir yerde ufak bir dükkan bulmak ..

aynen hocam,bu söylediklerinizi veren r10da bi arkadaş var,orada takılanlar görmüştür belki konusunuda.bizim burada kilosu 25tl,ben adamdan kargo dahil 3kg sine 28tl veriyorum mesela.önceden burda gidip 10tlye küçük bi dürümle alır dönerdim şimdi çiğ köfte, cigkofteci, cigkofte, Çiğköfte, Toptan Çiğ Köfte, çiğköfte sipariş - çiğ köfte bayilik - çiğköfteci - cigkofte bayi sitesinden 3er kg lik sipariş edip duruyorum sürekli.yanında sos,lavaş vb şeylerde geliyor zaten :) bayilere fiyatlarını bilmem ama ben normal müşteriyim,3kg sini 28tlden alıyorum işte.bayilere indirimide vardır heralde...

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] Benim aklımda playstation salonu var Mersin gibi bir yerde özellikle her yer internet cafe ama playstation salonu gerçekten çok az aklımda 1-2 dükkan yeri de var 2-3 sene sonra düşünüyorum hocam . Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama güzel olabilir playstation salonu.

-Hikmet bu rakı bardağını ......
+Ama gökhanım oluyor mu böyle
- Niye bira bardağımı istiyorsun :D :D

Hocam bankaya faizle başlayabilirsin mesela veya hangi memlekette oturyosun bi araştır nereler tutulur felan benim peder dağın başında arsa almıştı sonra stadyum yapıldı oraya parayı kırdı valla :D :D

Müteahhitlikte çok para var hemde çok :) bizim karşıdaki işyerini mal sahibi 1 trilyona sattı mütahhit yapıcak evlerle 5 trilyon kazanıcak 4 trilyon karda adam :D

Üç kuruşu denkleştirip de girişemediğim bir fikir vereyim sana. :D 3D printer ile evinde üreteceğin ürünleri sahibinden, gitti gidiyor gibi sitelerden satabilirsin. 3D printer'ı yurt içinde 2500 TL civarı bir ücretle bir çok yerden alman mümkün. Ne üreteceğine gelince, tavsiyem tablet ve telefon kapakları, standları. Printer kutu gibi bir şey (ilk resimdeki) koy masanın üstüne üretimini yap. 3D printer ile üretilmiş ürünlerin resimlerini de koydum.

Micro-3D-printer-710x435.jpg

contentItem-674470-4369736-6rdegjnc65112-or.png

FLD8PJMHAQ31G9Y.LARGE.jpg

Skull-iPhone-5-case.jpg

Arkadaşlar herkese bu siteyi takip etmesini tavsiye ederim, süper iş fikirleri gerçek yaşayan iş yapan küçük esnaflar tartışmalar buradan çok güzel şeyler çıkarabilirsiniz ben takip ediyorum. [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

Koniks.com - Yeni Fikirleri

sakın lokanta işine girme uğraşamazsın yeşillikcisi ayrı kasabı ayrı domatesçisi ayrı dükkan kirası elaman parası var oğlu var

Aç bi Renta Car rahatına bak bide bulunduğun şehire ait domain ( izmirotokiralama.com.net vs..) alırsın tamam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri