Doğrulamalar için Numara Kaynaklarının Listesi

D
  • Kullanıcı DunyaBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
ref olsun bakalım 350 tllikse kapanan 3c gibi kullanışlı bişey olması lazım

Hocam ne refi fixlenmesin diye aktif ve fazla iş yapan 1 veya 2 kişiye sattıktan sonra editleyecem konuyu

peki ayriyetten biz numaraların her biri için ücret ödeyecek miyiz?

31 Ağustos saat 12'ye kadar satış aktif(yaklaşık 24 saat) sonrasında ise konu editlenecek ve bu süre aralığında gmail işini aktif yapan ve gmail ilk onay için ihtiyacı olan birisine siteler verilecektir. Ayrıca +15 onayı ve bir çok platformda numara onayını geçebilirsiniz. Siteler arama ve sms alabiliyor

Numara alımı kolay mı? Kaç saniyede bir yeni numara alıp sms alabiliriz?

Gmail, Youtube, Facebook, Twitter, Whatsapp ve bir çok şey için kullanabileceğiniz, internette zor bulunacak numara sitelerinin isimlerini satıyorum. Yaptığım şey bilgi satışıdır. Süistimal edilmezse sevinirim.

Gmail için ilk doğrulamada kullanabilirsiniz. En zoru ve Gmail satıcılarının en ihtiyaç duyduğu şeydir.
Youtube'da +15 dakika doğrulamasında kullanabilirsiniz.
Facebook'ta doğrulama isteyen hesapta kullanabilirsiniz.
Twitter'da doğrulama isteyen hesapta kullanabilirsiniz.
Whatsapp'ta telefon doğrulaması yaparken kullanabilirsiniz.

Numaraları 3cx veya kişisel telefonunuza yönlendirme yaparak kullanabilirsiniz. Numaralara ekstra ücret ödemeden yönlendirme yapabilirsiniz. Anlattığım şeylerde herhangi bir problem veya ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmayacaktır. Satış amacım ise bu piyasadan çekiliyorum ve seyahat için biraz daha para biriktirmek.

Sizlerden ricam konuyu baltalamamanız ve "bunu internette arasan bulursun ne var sanki" tarzında yorumlar yapmamanız. Paylaşacağım siteleri internette bulabileceğinizi çok sanmıyorum çünkü mail satışı yapanların sayısı gitgide azalıyor ve numaraya en çok ihtiyaç duyanlar onlar. Emin olun önce onlar bulurlardı :)

Fiyat: 350 TL

3cx +15de calisiyormu

Dikkat

arkadaş yeni bir Skype açmış numara sistemi isminde ve beni ekledi dün gece ... burada 2 kişiye satacağım demişti sistem satıyorum lazım mı diye geldi bende hani 2 klişeye satacaktın sadece dedim neyse değerli vaktinizi çalmayayım kısaca kullandığım sistemleri sordu eğer bunların dışında ise satacağını söyledi aklınca kullanılan sistemleri öğrenmeye çalışıyor ve güvenip sistem alan arkadaşlar bence paralarını iade istesinler .. çünkü 2 kişiye değil isteyen herkese satacak demek ki ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri