Hocam gmail doğrulaması yapabiliyorsak 100 tane alıcam.
Evet hem gmail hemde +15 de sıkıntısız çalışıyor. Skype adresimden eklerseniz yardımcı olayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam gmail doğrulaması yapabiliyorsak 100 tane alıcam.
Evet hem gmail hemde +15 de sıkıntısız çalışıyor. Skype adresimden eklerseniz yardımcı olayım.
gmail onayı için 5 tane alayım paypal gönderin sorun çıkmazsa numara almaya devam ederim
Skype uzerinden iletisime geciyorun
Bide bana cevap versen o ne çifte standartmı var yoksa
kusura bakmayın biraz yoğunum. Cevaplayamamıs olabilirim
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] kardeşim bende 50 adet almayı dusunuyorum acaba sorun cıkıyormu sonradan ne bılım bır ara aynı telefon numarasından onaylama yapınca kapanmalar oluyordu acaba oyle bır sıkıntı olurmu ?
Edit : Kullanan arkadaşlar acaba sıkıntı cıktımı hıc ?
Siteden aldığım numaralar gerçek ve kullanılmamış numaralar. İstediğin şehirden alabilirim. Numara alan arkadaşların hiç birinde bir sıkıntıyla karşılaşmadık şimdiye kadar. Yani gerçek ve kullanılmamış numaralar olduğu için böyle bir ihtimali çok düşük. Tabi ki garantisini veremem veya kapanmanın ondan olduğunuda tam olarak bilemeyiz.
anladım hocam peki eliniz'de stok varmı ?
face onayında kullanılırmı
şu an için sadece çağrı apisini çözebildim çağrı geliyorsa kullanılabilir. sms geliyorsa numaraya sms gelir ancak bana ulaşmaz. istersen ekle deniyelim skype: enesen41
Hocam ytparadaki spam kanallarin %99 u İngiltere yada amerika onayli kanalardir. Bu kanallarda sorun cikmiyor. Satis yaptığım numaralardada sorun cikmayacaktirHocam peki normal evden açtığımız gmailleri 15+ onayı yaparken bu numaralarla sıkıntı oluyor mu? İngiltere vs ülkelerin numarası olduğu için sormak istedim gmail Tr'den açılmış ama numara ingiltere falan diye sıkıntı yapmıyor onaylanıyor değil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.