Doğrulamalar İçin Numara Satışı

100 adet alındı.Numaralar çalışıyor.İlgili bir arkadaş, tavsiye ederim.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] kardeşim bende 50 adet almayı dusunuyorum acaba sorun cıkıyormu sonradan ne bılım bır ara aynı telefon numarasından onaylama yapınca kapanmalar oluyordu acaba oyle bır sıkıntı olurmu ?

Edit : Kullanan arkadaşlar acaba sıkıntı cıktımı hıc ?

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] kardeşim bende 50 adet almayı dusunuyorum acaba sorun cıkıyormu sonradan ne bılım bır ara aynı telefon numarasından onaylama yapınca kapanmalar oluyordu acaba oyle bır sıkıntı olurmu ?

Edit : Kullanan arkadaşlar acaba sıkıntı cıktımı hıc ?

Siteden aldığım numaralar gerçek ve kullanılmamış numaralar. İstediğin şehirden alabilirim. Numara alan arkadaşların hiç birinde bir sıkıntıyla karşılaşmadık şimdiye kadar. Yani gerçek ve kullanılmamış numaralar olduğu için böyle bir ihtimali çok düşük. Tabi ki garantisini veremem veya kapanmanın ondan olduğunuda tam olarak bilemeyiz.

Siteden aldığım numaralar gerçek ve kullanılmamış numaralar. İstediğin şehirden alabilirim. Numara alan arkadaşların hiç birinde bir sıkıntıyla karşılaşmadık şimdiye kadar. Yani gerçek ve kullanılmamış numaralar olduğu için böyle bir ihtimali çok düşük. Tabi ki garantisini veremem veya kapanmanın ondan olduğunuda tam olarak bilemeyiz.

anladım hocam peki eliniz'de stok varmı ?

yazım bulunsun lazım oldumu iletişime geçerim...

3cx programı olmadan tarayıcı üzerinden çalıştırma imkanınıda sunmaya başladım. Çağrılar artık size verdiğim siteye gelecek ve siteden çağrıları açabileceksiniz.

Genel Soruları Ekledim. Video ile daha ayrıntılı anlatıcam inşallah :)
Denemeniz açısından toplu alım olmasada 10 numara 4 tl yaptım. Umarım sistemi daha iyi anlarsınız. ve sorularınıza cevap verebilmişimdir. Sorularınızı gene konu altından iletebilirsiniz

Avusturalya İrlanda Yeni Zellanda Numaraları Eklenmiştir. 10 Kuruş Fark İle alınabilir.

Deneme amaçlı 10 numara alındı. Sağolsun çok ilgili bir arkadaş :)

şu an için sadece çağrı apisini çözebildim çağrı geliyorsa kullanılabilir. sms geliyorsa numaraya sms gelir ancak bana ulaşmaz. istersen ekle deniyelim skype: enesen41

Hocam peki normal evden açtığımız gmailleri 15+ onayı yaparken bu numaralarla sıkıntı oluyor mu? İngiltere vs ülkelerin numarası olduğu için sormak istedim gmail Tr'den açılmış ama numara ingiltere falan diye sıkıntı yapmıyor onaylanıyor değil mi?

Hocam peki normal evden açtığımız gmailleri 15+ onayı yaparken bu numaralarla sıkıntı oluyor mu? İngiltere vs ülkelerin numarası olduğu için sormak istedim gmail Tr'den açılmış ama numara ingiltere falan diye sıkıntı yapmıyor onaylanıyor değil mi?
Hocam ytparadaki spam kanallarin %99 u İngiltere yada amerika onayli kanalardir. Bu kanallarda sorun cikmiyor. Satis yaptığım numaralardada sorun cikmayacaktir

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Belçika
Brazilya
Bulgaristan
Kanada(Şimdilik Sadece +15)
Şili
Güney Kıbrıs
Çek Cumhuriyeti
Dominik Cumhuriyeti
El Salvador
Finlanda
Yunanistan
Macaristan
İrlanda
İtalya
Japonya
Letonya
Litvanya
Lüksermburg
Meksika
Yeni Zellanda
Panama
Peru
Polonya
Puerto Rico
Romanya
Slovekya
Slovenya
Güney Afrika
İspanya
İsveç
İsviçre
İngiltere
ABD(şimdilik sadece +15)

bu numaralarıda ekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri