youtube kanalı olmadan önce google+ doğrulatsak sonra kanalı açsak sorun olur mu [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam mesela 30 adet kanal yaptık isticez pin sıkıntı olurmu?
bana şu ana kadar 1 tane pin geldi, onuda kullanamadıkhal hazırda doğrulanmış youtube kanalınız varmı? bakmak isterdim
Bir kanal için bu şekilde yapmayı planlıyorum, eğer pin gelirse denemiş olucaz.youtube kanalı olmadan önce google+ doğrulatsak sonra kanalı açsak sorun olur mu [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]
pin istedim ama youtube kanalını açmadım daha. bağlı değil yani.
pin gelmeden kanalı açayımmı sizce [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]
Hocam 15 Adet ayrı ayrı istedim şimdi? ben nasıl bilecem hangisi hangisi olduğu![]()
zarfın üzerinde işletme adını yazıyor![]()
Aynı adrese istedim aynı no aynı kat![]()
Sorun değil güzel kardeşim. İşletme adını zarfta yazıyo. İşletme adıda sayfanı hansı isimle açtıysan odur.
mesela denem1, deneme2 adında iki sayfa açtın ve iki tane pin istedin.
zarf geldiğinde şöyle yazar denem1 isimli işletme için. ve adresin yazar ilgili kısmada adını yazar.![]()
Saol turaliçimde kuşku vardı
![]()
arkadaşlar var olan kanala ad doğrulama ve doğrulancak kanal adı tarafımca ticari marka gerekli resmi evraklar mevcut bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum
Kanalı doğrulamanın ne gibi faydaları var arkadaşlar ? Videolara eşlenik felan mı verebiliyoruz ?
Hayir hic bir etkisi yok havan oluyor
ben etcbilgisayar ismini dogrulatirsam gercek bir firma gibi oluyorum gerci ben oyleyim zatendeoyle oluyor iste
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.