Doğrulanmış youtube kanalı nasıl yapılır?

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
youtube kanalı olmadan önce google+ doğrulatsak sonra kanalı açsak sorun olur mu [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]

Hocam mesela 30 adet kanal yaptık isticez pin sıkıntı olurmu?

geçen bir konuda aynı adrese birden fazla pin istediğini söyleyen vardı.

http://www.ytpara.com/160012-post8.html

hal hazırda doğrulanmış youtube kanalınız varmı? bakmak isterdim
bana şu ana kadar 1 tane pin geldi, onuda kullanamadık :)
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ma-kodum-geldi-ancak-sayfa-askiya-alindi.html

Ama doğrulamaya yardımcı olduğum bir akrabamın kanalı var, malesef linkini veremem.
youtube kanalı olmadan önce google+ doğrulatsak sonra kanalı açsak sorun olur mu [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]
Bir kanal için bu şekilde yapmayı planlıyorum, eğer pin gelirse denemiş olucaz.

pin istedim ama youtube kanalını açmadım daha. bağlı değil yani.
pin gelmeden kanalı açayımmı sizce [MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]

Hocam kanada falan yapsak sorun olur mu :D ?

Hocam 15 Adet ayrı ayrı istedim şimdi? ben nasıl bilecem hangisi hangisi olduğu :D

Aynı adrese istedim aynı no aynı kat :eek:

Sorun değil güzel kardeşim. İşletme adını zarfta yazıyo. İşletme adıda sayfanı hansı isimle açtıysan odur.

mesela denem1, deneme2 adında iki sayfa açtın ve iki tane pin istedin.

zarf geldiğinde şöyle yazar denem1 isimli işletme için. ve adresin yazar ilgili kısmada adını yazar. :rolleyes:

Sorun değil güzel kardeşim. İşletme adını zarfta yazıyo. İşletme adıda sayfanı hansı isimle açtıysan odur.

mesela denem1, deneme2 adında iki sayfa açtın ve iki tane pin istedin.

zarf geldiğinde şöyle yazar denem1 isimli işletme için. ve adresin yazar ilgili kısmada adını yazar. :rolleyes:

Saol tural :) içimde kuşku vardı ;)

hangimiz özgün çalışıyoruz ki ?

Bu arada, bu google + bağlama kesme, para kazanma gidince google + ya bağlama falan ben bu kısmı kaçırmışım bilmiyorum offf

çıkarmama gerek varmıdır yaw

arkadaşlar var olan kanala ad doğrulama ve doğrulancak kanal adı tarafımca ticari marka gerekli resmi evraklar mevcut bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar var olan kanala ad doğrulama ve doğrulancak kanal adı tarafımca ticari marka gerekli resmi evraklar mevcut bu konu hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum

ustad kusura bakma ben seni unutmadim aklimdasin bazi sorunlarla bogusuyoruz sonrada cumartesi pazar girdi araya ama senin is aklimda.

Soruna gelince ben belirli bir sartlar var biliyordum belirli begeni ve takipci gibi sonra goole dogrulama isteginde bulanacak diye biliyordum ama arkadasimzi videoda anlatmis. izlemedim henuz ama ben deneyecegim sende dene.

Arkadasmiz yeni kanal acmis sen ayni islemleri kanal actiktan sonra olanlari uygula yani var olan kanal diye kafan karismasin.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] üstad arkadaşın dediği şekil yeni hesap açılışında ve google+ açılışında bizim var olan google+ yani plus hesabının onaylanması için gerekli bilgiye ihtiyacımız var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri