Doğu Akdeniz'i Anlamak

Videoyu izlemedim, bu konular siyasi işler yeri bu platform değil.

görmedim duymadım bilmiyorum :D
EOn2M8.png

......................................................................

Haluk tatarı şahsen tanışmış bir insanım kendisi makine mühendisi , Eğitim videoları hazırlayan bir eğitmenci , bu adamın hiç siyasi parti ilişkisi yoktur.

Son düzenleme:
Video izlemeden başlığın dan siyaset demesine mi yanayım yoksa forum da en çok siyaset yapanın bunu söylemesine mi... bilemedim

ilginç

bir dahakine izleyipte yorum yapın hocam o zaman. Adalar sorunu veya doğu akdenizde dönenler ne ara siyasi oldu.

O konular ben kendimi bildim bileli SİYASİ konular.
12 adalar meselesi, 12 Mil meselesi.
Şimdide İsrail-Güney Kıbrıs-Mısır eksenli Akdeniz'de petrol ve gaz arama meselesi.
( Türkiyeninde doğu akdeniz faaliyetleri )
Bunlar Siyasi konular değilde ne konuları sence?

Neyse videoyu izlememe gerek yok değilmi?
:cool:

Egonomi muhteşem sonra dolar dalkavukluğunu savunmak... Bunlar siyasi değildir.

nbVZOM.png

https://www.youtube.com/watch?v=ESe6efmwlFk

............................................................................
TÜRKİYE CUMHURİYETİN TOPRAK,EKONOMİK HAKLARINI HER TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI SAVUNMASI GEREKİR... YOKSA O KİŞİLERDE YAŞADIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARINDA HASIMLIĞI VARDIR.

...............................................................................
DURUM TESPİTİ

Dolar konusunda dolar çıktıkça nasıl önlem alınmalı diye bana soranlar oldu, bende cevap verdim EKONOMİ BAKANI DEĞİLİM.
:D

Bu konudada bilinsin isterim ne SAVUNMA BAKANIYIM, nede DIŞİŞLERİ BAKANI, yani bu işler sade bir Vatandaş olarak bana sorumluluk düşüyorsa, bu 2 bakanlığa daha çok sorumluluk düşüyor.

Bunuda bilin isterim, aklı sıra benim VATAN sevgimi sorgulayanlara yazayım bunuda.

Ben lafımı ortaya koydum, beğenen alıp gider beğenmeyen bırakır kaçar :D görmedim duymadım bilmiyorum :D

Dolar konusunda dolar çıktıkça nasıl önlem alınmalı diye bana soranlar oldu, bende cevap verdim EKONOMİ BAKANI DEĞİLİM.

Bu konudada bilinsin isterim ne SAVUNMA BAKANIYIM, nede DIŞİŞLERİ BAKANI, yani bu işler sade bir Vatandaş olarak bana sorumluluk düşüyorsa, bu 2 bakanlığa daha çok sorumluluk düşüyor.

Bunuda bilin isterim, aklı sıra benim VATAN sevgimi sorgulayanlara yazayım bunuda.

Bişiyleri görüp söyleyebiliyor ve eleştirebiliyorsan, bazı kişilere göre vatan haini ilan edilirsin, durumu bu noktaya getirdiler.

Türk Dil Kurumu Hasımlık ( DÜŞMANLIK )

DOVZX3.png

Düşman ne demek

birine karşı kötü duygular besleyen, onun kötülüğünü isteyen, ona zarar vermeye çalışan, onu hiç sevmeyen (kimse).

860Bm1.png

....................................................................

Detaylı bilgilendirmek gerekir, saptırma olmaması için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri