Doğu Ülkeleri Tbm Oranı ?

SwindLer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar normalde 0.05 tbm türkiyede görürdüm ben ama doğu ülkelerindede bu tbm aynı arkadaşımda aynı içeriği çalışıyor 0.11 tbm oranı var bendeki sorun ne forumdaki bütün yöntemleri denedim :(

Yani bu tbm düşük olma sebebi nedir şu andaki dalgalanma felanmı sorun nedir ?

Kardeşim tbm denilen olayı bir çok faktör etkiler.Ona bakarsan ben tr bir içerik çalışıyordum hangi kategori olduğunu diyeyim.Tv show tarzı birşeydi inan Amerikada tbm ne ise oda aynıydı.Yani şu ülkenin tbm düşük demek her içerik düşük olacak diye bir olay yok.Tbm girdiğin etiketler açıklamalar etkiler.

Senin kanalındaki izleyen kişiler çerezleri v.s hepsi etkiler reklamları.Senin videolarında facebook reklamı çıkarsa tbm düşük olur arkadaşın içeriği aynı çalışsanda.
Tbm düşük ülkelerde çalışan arkadaşlarımda bende çalıştım bende farkettim.Hep şunu duydum özellikle doğu tarafında ya tbm düşük ama izlenim çok iyi diyordu.

Hocam en açık şekliyle yazıyım size. Çıkan reklamlar Kullanıcıların çerezlerine göre çıkar reklam veren de Anlaşması'na göre bi bedel içerir. Aynı içerik atmanız aynı kullanıcıları aynı çerezle girmesini kapsamadığından aynı tık fiyatı alamazsınız. nasıl daha fazla kazanırım dersende nick çalışmalısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri