Herkese iyi geceler arkadaşlar. Doğum günüm münasebetiyle bugün eskiden yazmış olduğum bir e-book u (http://www.ytpara.com/youtube-alisv...ideolar-yukleyeceginizi-bilmiyor-musunuz.html) random veya başka bir siteden yapacağım çekilişle 10 kişiye ücretsiz olarak vereceğim.
Katılmak isteyen arkadaşlar şu şekilde sıralama yaparsa çok kullanışlı olacaktır.
1- [MENTION=7771]Berat06[/MENTION]
2- [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
3- [MENTION=7818]beyto33[/MENTION]
Örnekteki gibi sırayla rakam ve kullanıcı adınızı bir üst satırdaki arkadaşın mesajını kopyalayarak yaparsanız çekiliş açısından bana oldukça kolaylık sağlayacaktır. Bu sıralamaya uymayan arkadaşları çekilişe dahil etmeyebilirim. Mesajları iyi takip ederseniz güzel olur arkadaşlar. Teşekkürler.
Herkese bol şans
Çekilişi 11 yada 12 şubat akşam saatlerinde yapmayı düşünüyorum. Daha çok katılımın olması için gönlüm 12 şubattan yana. Ama duruma göre değişebilir.
DÜZENLEME: Arkadaşlar rastgele rakam değil sıralamaya göre liste yapın lütfen.
DÜZENLEME 2: Bir arkadaşın dediği gibi aynı anda birçok kişi yazdığından rakamlar çorbaya döndü. Katılıyorum yazmanız yeterli. Mesajı attığınız sayıya göre çekiliş numarası alacaksınız. Eğer ki katılıyorum vs. haricinde bir mesaj varsa o çekiliş hakkı tekrar yapılacak.
Katılmak isteyen arkadaşlar şu şekilde sıralama yaparsa çok kullanışlı olacaktır.
1- [MENTION=7771]Berat06[/MENTION]
2- [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
3- [MENTION=7818]beyto33[/MENTION]
Örnekteki gibi sırayla rakam ve kullanıcı adınızı bir üst satırdaki arkadaşın mesajını kopyalayarak yaparsanız çekiliş açısından bana oldukça kolaylık sağlayacaktır. Bu sıralamaya uymayan arkadaşları çekilişe dahil etmeyebilirim. Mesajları iyi takip ederseniz güzel olur arkadaşlar. Teşekkürler.
Herkese bol şans
DÜZENLEME: Arkadaşlar rastgele rakam değil sıralamaya göre liste yapın lütfen.
DÜZENLEME 2: Bir arkadaşın dediği gibi aynı anda birçok kişi yazdığından rakamlar çorbaya döndü. Katılıyorum yazmanız yeterli. Mesajı attığınız sayıya göre çekiliş numarası alacaksınız. Eğer ki katılıyorum vs. haricinde bir mesaj varsa o çekiliş hakkı tekrar yapılacak.
Son düzenleme: