dolandırıcı Tunahan ASLANOĞLU

• Kullanıcı berkennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
[MENTION=12699]berkennn[/MENTION] hocam pmnize cevap gönderdim eğer ki ödeme seçeneğini dediğim şekilde gönderdiyseniz dispute ile sorunsuz şekilde parayı geri alırsınız

bende kendisine 500 tl ye bir gmail creator program sattım.bana 200 tlyi şimdi 300 tl yide haftaya göndereceğini söyledi.200 tl yi erteledikçe erteledi.3-4 günün sonunda lisansını kestim o zaman 100 tl yi gönderdiğini haftayada kalan 400 tl yi göndereceğini söyledi. Bende 1 hafta içinde 400 tlyi göndermesse 100 tlsinin yanacağını söyledim kabul etti.1 hafta geçmesine rağmen 400 tlyi göndermedi ve mesajlarımada cevap vermedi. Lisansını tekrar iptal ettim ama kensini 200-300 tane kanal açıp satmıştır çoktan.yani 200 tl karda :) ben bu kadar karaktersiz bi insan görmedim

Hocam bu Tunahan isimli arkadaş için kaçıncı şikayet konusu, daha önce de oldu aynısı tekrar mail creator sıfatını almıştı. Artık tahammül gösterilmemesi lazım bu kişiye, o rütbeler verilirken de dikkatli olunması lazım.

Herkese rutbe verilmemeli bence ben 15 binden fazla mail sattim ben bile acaba rutbe alayim mi diye dusunuyorum platin takiliyorum o yuzden. baya sorumluluk isteyen bir is

Discovery cihazımdan gönderildi

Daha önceki konularda yazmistim beni de 150 TL dolandirdi

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

Yiğidi öldür hakkini yeme piyasadaki en sağlam Maillet onunkilerdi

Bu şahsiyetsiz insan benide zamannda dolandırıp 5 liralık insansın diye dalga geçip üste çıkmaya çalışmıştı ozamandan nasıl bi şahsiyet oldugunu anlamıştım.

niyeti dürüstlük olmayan adam her iki cihanda da rezil olur bana zaman ver deseydi durumum müsait değil deseydi yardımcı olurdum defalarca mesaj attım ama cevap yazmadı inşallah kimseyi kandıramaz artık bu rezillik ona yeter de artar bence

fix bu adamla ilgili her hafta var bi şikayet konusu

Adamın kaç tane şikayeti vardı. Bazı üyeler ilk hatalarında sınırsız banlanıyor, bu adam iki kere bu olaylara karıştı hala mail creator'dı.
Forumda adam kayırma yok demek istiyorum ancak diyemiyorum

ben knightonline forumlarında hatrı sayılır birinden 20k cash almıstım oynayanlar bilir 400 tl yi odedim cash'i vermeyip eleman arazi oldu adamın 2k kusur postu vardi.paranın ustune yatmıstı o gun bugundur bi iş yapacaksam direk paranın tamamını vermem.sizde keske direk 250 tl lik iş deiglde 10 20 tl lik bi iş yapsaydınız.büyük geçmiş olsun inş alırsın derim ama giden gelmiyor malesef.

kişileri tanımam yaptıkları işle ilgilenmem lakin konuyu açan kişi haklı olabilir kendi takıldığım forumda daha önceden konu açmış ve en son 2 gün önce yani ayın 20sinde online olmuş internete ulaşabiliyorsa en azından yaptığı işide yapıcam yada yapmıyacam diyebilirdir

Nb4QyY.png

birde manuel açıyorum diyor kanalları. Yakındır bu adamdan alınan kanalların kıyımları.

birde manuel açıyorum diyor kanalları. Yakındır bu adamdan alınan kanalların kıyımları.

buyuk ıhtımal manuel acıyodur programı yazdırabildiğini sanmıyorum mesele zaten internete erişim sağladığı halde müşterisine 1mesaj atmamasıdır yapıyorum yada yapmıyorum diye

O kadar kişiyi nasıl dolandırmış hayret ettim. Sürekli konusu oluyor çünkü bu elemanın.

Yukarıda arama çubuğundan bi Tunahan yazıp aratsanız işlemden önce

tunahan - Google'da Ara

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Bu arada dispute denedinizmi [MENTION=12699]berkennn[/MENTION] ?

Arkadaşın biri ısrarla önermiş ama sizden cevap göremedim

Uğraşırsanız başı belaya girebilir bilişim suçlarına verin kanıtlarınız varsa.Ben olsam verirdim,cebimden 250 daha cıkcak deseler yine verirdim söke söke kapısına dayanırdım.Olmadı bul iletişim bilgilerini git ağzını burnunu kır aklı başına gelsin.

Uğraşırsanız başı belaya girebilir bilişim suçlarına verin kanıtlarınız varsa.Ben olsam verirdim,cebimden 250 daha cıkcak deseler yine verirdim söke söke kapısına dayanırdım.Olmadı bul iletişim bilgilerini git ağzını burnunu kır aklı başına gelsin.

şahsiyetsiz kişi beni dolandırdıgında face adresini bulmuştum era ya pm atmıştım şimdi aradım bulamadım büyk ihtimal konuyu okuyor

Bu çocuk bizim semtte oturuyorda açık adresini bilmiyorum telefonu olan felan varsa hallederiz

Kendisinden bende 50 adet mail almıştım. 15 tane sağlam diğerleri sıkıntılıydı ve kanal iadeyi yapacağını söylemesine rağmen henüz bir gelişme yoktu ve sonunda banlanmış :)

Arkadaş Kasımda askere gidecek diye biliyorum ve ondan bu kadar rahat çok kişiyi dolandırmış sanırım. Benimle aynı şehirde yaşıyor ve hakkında yarın araştırma yapacağım ne kadar bilgi varsa burada paylaşacağım.

Dolandırıcılık yapmak sadece kendi adını lekelemek değildir. Sen 19 yaşındasın tüm aileni seni büyütenleri lekeliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri