Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
niyeti dürüstlük olmayan adam her iki cihanda da rezil olur bana zaman ver deseydi durumum müsait değil deseydi yardımcı olurdum defalarca mesaj attım ama cevap yazmadı inşallah kimseyi kandıramaz artık bu rezillik ona yeter de artar bence
TC Kimlik onayı ve telefon onayı olmadan ticaret yapılamasa keşke.
TC Kimlik onayı ve telefon onayı olmadan ticaret yapılamasa keşke.
R10'dan T.C. kimlik numarası istenebilir. Orda da gmail açıcı program istiyorum diye başlık açmıştı. Aramızda hangi nickle dolaşıyo acaba.
r10 da tc kimlik numarası girmek zorunlu bir şey değil.r10 daki TC kimlik saçmalığını yapan eski forumu dolandıran admin yapıyordu.Şimdi nicki aklıma gelmiyor.
TC kimlik sistemi ile üyeliğe karşıyım.
Üyelik davetiye sistemi ile olsa.Ve ücretsiz domainlere yapılmasa çok daha güvenli olabilir.
arkadaşlar geçmiş sayfaları okumadım ama bu elemandan ben kanal aldım hiç bi sıkıntı olmamıştı
bu tip durumlarda ödemeleri paypal ile yapıyorsanız kesinlikle "arkadaşıma veya yakınlarıma gönderiyorum kısmını işaretlemeyin" yoksa başınız yandığında dispute hakkınız olmuyor.
eğer açıklama kısmına açıklayıcı birşey yazarak para gönderilmediyse dispute etme imkanı var.
Bu elemanın sattığı kanallarda çok sorun yok zaten hocam. Mesele aldığı siparişlerini tamamlamaması, aldığı paralar sonucu gerekli ürünleri iade etmemesi. Paraları alıp ortadan kaybolması. Sonra 1 hafta sonra piyasaya çıkıp herkese iade edicem diyip yine sipariş alıp sonra yine ortalıklardan kaybolması.
Bana sattığı kanalın 1 tanesi sorunlu çıkmıştı hatta bu arkadaşa şikayet konusu açılmıştı adam kanalı sorunlu çıktığı halde suçlu biz çıkmıştık!
Haklısınız diyecek birşey yok. Sonunda banlandı önemli olan o. Ben bu kişinin ilk şikayet konusu açıldıgında banlanmasını istemiştim zaten. Piyasaya çıktı uzun uzun mesajlar yazdı kanalları iade edeceğini edemezse para iadesi yapacağını felan dile getirdi sadece ceza ile yırttı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.