dolandırıcı Tunahan ASLANOĞLU

• Kullanıcı berkennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
TC Kimlik onayı ve telefon onayı olmadan ticaret yapılamasa keşke.

niyeti dürüstlük olmayan adam her iki cihanda da rezil olur bana zaman ver deseydi durumum müsait değil deseydi yardımcı olurdum defalarca mesaj attım ama cevap yazmadı inşallah kimseyi kandıramaz artık bu rezillik ona yeter de artar bence

savcılıga gıt dıkkate alamzlar dıye dusunme banada vds teslım etmeyen fırma ısmını vermıyım 25 tl dıye 1 hafta cevap vermedı kale almadı ıs mahkemeye gıdınce otturdulerr dolandırılıckdan yargılanıp avukat ve mahkeme masraflarıyla 3.500.5l cıvarı para odedı ustune dusun suc duyruusunda bulunun

Adamın so ismine baksana .. gerçi böylesine adamda denilmez. ASLANOGLU .. böle bir so isme böyle bir karekter hiç yakışmamış

R10'dan T.C. kimlik numarası istenebilir. Orda da gmail açıcı program istiyorum diye başlık açmıştı. Aramızda hangi nickle dolaşıyo acaba.

R10'dan T.C. kimlik numarası istenebilir. Orda da gmail açıcı program istiyorum diye başlık açmıştı. Aramızda hangi nickle dolaşıyo acaba.

r10 da tc kimlik numarası girmek zorunlu bir şey değil.r10 daki TC kimlik saçmalığını yapan eski forumu dolandıran admin yapıyordu.Şimdi nicki aklıma gelmiyor.
TC kimlik sistemi ile üyeliğe karşıyım.
Üyelik davetiye sistemi ile olsa.Ve ücretsiz domainlere yapılmasa çok daha güvenli olabilir.

arkadaşlar bu işlerin önüne geçemezsiniz.. bankalar bile dolandırılabiliyor ki onların güvenlik önemleriyle sizlerin ki deve de kulak.. bu nedenle tek yol vardır oda güvenden geçer.. güvenseniz dahi ürün almadan paranızı ödemeyin.. eğer ki satıcı gerçek satıcıysa ürününü gönderir gerekirse 1-2 gün sonra ödemesini alır(ihtiyaca binaen). yani demem o ki herşey karşılıklı güven ve referansla olmalı.. yani üç kuruş ucuza olacağına normal fiyatında olsun sağlam olsun daha iyidir.. ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşa demiyor atalarımız.. saygılar..

r10 da tc kimlik numarası girmek zorunlu bir şey değil.r10 daki TC kimlik saçmalığını yapan eski forumu dolandıran admin yapıyordu.Şimdi nicki aklıma gelmiyor.
TC kimlik sistemi ile üyeliğe karşıyım.
Üyelik davetiye sistemi ile olsa.Ve ücretsiz domainlere yapılmasa çok daha güvenli olabilir.

Burda çoğu kişinin sitesi bile yoktur. YT forumu sonuçta burası. Telefon ve iban sistemi getirilmeli.

arkadaşlar geçmiş sayfaları okumadım ama bu elemandan ben kanal aldım hiç bi sıkıntı olmamıştı

arkadaşlar geçmiş sayfaları okumadım ama bu elemandan ben kanal aldım hiç bi sıkıntı olmamıştı

Bu elemanın sattığı kanallarda çok sorun yok zaten hocam. Mesele aldığı siparişlerini tamamlamaması, aldığı paralar sonucu gerekli ürünleri iade etmemesi. Paraları alıp ortadan kaybolması. Sonra 1 hafta sonra piyasaya çıkıp herkese iade edicem diyip yine sipariş alıp sonra yine ortalıklardan kaybolması.

Bulun adresini temiz bi dayak atın aklı başına gelsin başka tavsiyem yok :D İşin şakası savcılığa şikayette bulunun açıkçası başıma böyle birşey gelmiş olsaydı bu işin peşini bırakmazdım.

bu tip durumlarda ödemeleri paypal ile yapıyorsanız kesinlikle "arkadaşıma veya yakınlarıma gönderiyorum kısmını işaretlemeyin" yoksa başınız yandığında dispute hakkınız olmuyor.

bu tip durumlarda ödemeleri paypal ile yapıyorsanız kesinlikle "arkadaşıma veya yakınlarıma gönderiyorum kısmını işaretlemeyin" yoksa başınız yandığında dispute hakkınız olmuyor.

eğer açıklama kısmına açıklayıcı birşey yazarak para gönderilmediyse dispute etme imkanı var.

Bu elemanın sattığı kanallarda çok sorun yok zaten hocam. Mesele aldığı siparişlerini tamamlamaması, aldığı paralar sonucu gerekli ürünleri iade etmemesi. Paraları alıp ortadan kaybolması. Sonra 1 hafta sonra piyasaya çıkıp herkese iade edicem diyip yine sipariş alıp sonra yine ortalıklardan kaybolması.

Bana sattığı kanalın 1 tanesi sorunlu çıkmıştı hatta bu arkadaşa şikayet konusu açılmıştı adam kanalı sorunlu çıktığı halde suçlu biz çıkmıştık!

Bana sattığı kanalın 1 tanesi sorunlu çıkmıştı hatta bu arkadaşa şikayet konusu açılmıştı adam kanalı sorunlu çıktığı halde suçlu biz çıkmıştık!

Haklısınız diyecek birşey yok. Sonunda banlandı önemli olan o. Ben bu kişinin ilk şikayet konusu açıldıgında banlanmasını istemiştim zaten. Piyasaya çıktı uzun uzun mesajlar yazdı kanalları iade edeceğini edemezse para iadesi yapacağını felan dile getirdi sadece ceza ile yırttı.

Haklısınız diyecek birşey yok. Sonunda banlandı önemli olan o. Ben bu kişinin ilk şikayet konusu açıldıgında banlanmasını istemiştim zaten. Piyasaya çıktı uzun uzun mesajlar yazdı kanalları iade edeceğini edemezse para iadesi yapacağını felan dile getirdi sadece ceza ile yırttı.

Hatırlıyorum hocam sizde banlansın demiştiniz hatta bir arkadaş daha vardı adam ikimizi haklı olduğumuz halde suçlamıştı ceza almadan yırtmıştı.

adama bak sadece beni değil nerdeyse forumun yarısını dolandırmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri