Dolandırıcıdır bilginize.

vipukart.com'da ona ait sanırım. Sayfanın altında 0541le başlayan bir numara var aradın mı acaba?

hocam ben de şimdi konuşayım dedim.benim arkadaşım sizden almış,dekont göndermiş siz de canlıyı kapatmışsınız yazdım.Bana da kapattı.Sitedekiler de denesin belki korkar.

Onna bilişim firmanın adı sanırım. Eğer istanbuldaysanız adresini alabilirsiniz onna bilişim diye aratarak.
Şişli osmanbey tarafında görünüyor firmanın adresi uğrayabilirsiniz.

bende yazdım banada canlıyı kapattı işlemi yaparken bi kaç ekran görüntüsü almış olma ihtimaliniz varmı

nası bi yokluktur arkadaş. nasıl yicek o parayı bu mübarek ayda..

bende yazdım banada canlıyı kapattı işlemi yaparken bi kaç ekran görüntüsü almış olma ihtimaliniz varmı

malesef alamadım

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

parasında değilim zaten ya başka alacak olan arkadaşlar gevenip para yatırmasın o siteye

parayı nerden yatırdın? banka ise banka ile irtibata geç hemen.

bu kadar kişiye desteği kapattığına göre sıvama kısmına geçmiş

bi dava açmak lazım boş bırakmayın hocam bu işi akıllansınlar illa kanıt isteniyolarsa bi 20 tl lik alıp kanıtları çekip şikayet etmek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri