Dolandırıcılar beni de aradı 08503600295

dervegider

Kayıtlı Üye
0850'li bir numaraydı yapı kredi böyle numaralar kullanıyor diye kalmış aklımda açtım. Dedi ki yapı krediden arıyoruz :D İsmimi falan söyledi dedi ki asistan hizmeti almışsınız ilk yıl ücretsizdi ama hiç kullanmamışsınız bu yıl ücretli olacak ama şu bilgileri verirseniz iptal ederiz. Kapattım direkt telefonu ve engelledim.

08503600295 dolandırıcı numarasıdır dikkatli olunuz.

0850 360 02 95 dolandırıcı.

100 lira hesabıma yatırın gerisini sonra hallederiz deseydiniz.

bu numara benide aramıştı , o zamanlar yapı krediden kredi çekmiştim aslında dolandırıcı olduklarından şüphelenmemiştim ama işim vardı şimdiye kadar nasıl alıyor aynı yapı kredi kartından alın geçin demiştim bi dahada aramadılar

Ben de başta algılayamadım dolandırıcı olduklarını kredi yükseltme talimatı falan verdim ondan arıyorlar herhalde demiştim. İlginç şeyler ya hiç başıma gelmemişti ilk defa geldi.

bankalarda türlü şeyler dönüyor bilgileri sızdırarak satıyor birileri sizleri arıyorlar

Bilgilerimizi hatta tc no ya kadar adamlar öğreniyor.. Ve bunları söyleyincede inandırıcı oluyorlar. Sen ben veya bir başkası yemez ama garibim insanlar var maalesef kandırıyorlar.. Kimbilir günde kaç milyarlar dönüyor böyle..

bankalarda türlü şeyler dönüyor bilgileri sızdırarak satıyor birileri sizleri arıyorlar
Hocam bu dedığınıze bir ornek vereyım Bu dolandırıcıların sağlık sıgortası yapıyoruz dıyen kolu benıde çok urastırdı Bunlar yuzunden telefon numaramı değiştirdim aradan tam hatırlamıyorum 10-15 gün gibi bir zaman gectı yanılmıyorsam Bunlar yenı numaramı bılmedıklerı ıcın benı rahatsız edemez oldular Sonra bankada bir iş için numaramı guncellemem gerektı guncelledım paat ertesı gun şerefsızler gene rahatsız etmeye başladılar Yenı mumaramı bankada guncelleyene kadar en yakınlarım bılıyordu başka bilen yoktu Bunların bankada adamları var buna yüzde yüz emin im

Bizim ülkedeki bu dolandırıcılar, meşhur nijerya scamcılarını sollamış, geçiyorlar :D

beni polis olarak aradılar arkadan telsiz sesleri geliyo ve normal karakol gibi sesler geliyordu kuyumcu soyuldu sizin kimliğiniz çıktı vs vs. birtakım bilgiler almaya çalışıyor sorularla mevzu kuyumcu soygunluğu ya yok işte evde ziynet varmı bak sölediğinde farklı bişi çıkarsa aramada suç üstüne kalır felan atarlanınca oruç oruç beni ne uraştıyorsun la diye komser azarlamasına bağlıyor...ben sana yardımcı oluyorum ayaklarıyla bir sürü sora sorarak bilgi almaya çalışıyorlar şu şu karakol diyo numaranı ver diyorsun 155 ten ulaşabilirsin bana diyo.

155i aradık ardından bildirmek için ordaki bayan polis dediki biz arama yapcak olsak size haber mi veririz dedi :D :D

fazlasıyla haysiyetsizler öyle böyle değil...

aynı konu ile ilgili benide aradılar. dedikleri hiç birşeyi onaylamayın iptal etmek için onayınız gerekiyor diyorlar sakın onaylıyorum demeyin ve yüzlerine kapatın o nayı farklı şekilde de kullanıyorlar...

Benide aradılar bu sabah açmadım böyle numaraları hiç açmam

bu herifler senin bilgilerine nerden ulaşıyorlar ?

aynı konu ile ilgili benide aradılar. dedikleri hiç birşeyi onaylamayın iptal etmek için onayınız gerekiyor diyorlar sakın onaylıyorum demeyin ve yüzlerine kapatın o nayı farklı şekilde de kullanıyorlar...

Valla asistan servisi iptal edilsin mi dedi ben de edilsin dedim. Onaylıyorum dedim mi hatırlamıyorum demiş olabilirim bilgileri istemeden önce sordu bunu çünkü. Bak işkillendim şimdi :D

Hangi bilgileri istediler hocam

Birazdan kart numaranızı tuşlamanız için sizi bağlayacağım dedi. O sırada kapattım.

Hani soruyorlar ya müsait değilseniz istediğiniz zaman arayalım diye :)

Birinde beni aradılar. 1 saat sonra arayın müsait değilim dedim. 1 saat sonra bir daha aradılar yine aynısını söyledim. Böyle 4 kez kadar aramışlardı :D
Sonra vaz geçtiler aramadılar :D

Valla asistan servisi iptal edilsin mi dedi ben de edilsin dedim. Onaylıyorum dedim mi hatırlamıyorum demiş olabilirim bilgileri istemeden önce sordu bunu çünkü. Bak işkillendim şimdi :D

Birazdan kart numaranızı tuşlamanız için sizi bağlayacağım dedi. O sırada kapattım.

hocam

08503600295, 08503600295 bu iki numarayi Ben yarın bankaya gidip bildirecegim. ve dedıklerınızi anlatacagım bir arkadaşımın başina gelmiş diye :)
En kısa ve en güzel yöntem banka onları her türlü bulur ve davasını açar diye düşünüyorum cunku banka savcılık olsun avukati olsun cok saglam oldugu için en kısa sürede bulur ve gerekeni yapar. Sen ben bu konuda uyanık olabiliriz ama Memleketimin insanina yazık olmasin.

hocam

08503600295, 08503600295 bu iki numarayi Ben yarın bankaya gidip bildirecegim. ve dedıklerınızi anlatacagım bir arkadaşımın başina gelmiş diye :)
En kısa ve en güzel yöntem banka onları her türlü bulur ve davasını açar diye düşünüyorum cunku banka savcılık olsun avukati olsun cok saglam oldugu için en kısa sürede bulur ve gerekeni yapar. Sen ben bu konuda uyanık olabiliriz ama Memleketimin insanina yazık olmasin.

Yazdığın iki numara da aynı tek numaradan aradılar zaten beni de. Valla yaparsan iyi olur ama tek numaraları yoktur ki eminim bunu gece iptal edip yeni numarayla aramaya devam edeceklerdir.

Bu adamların adresini öğrenme gibi bir yöntem varmıdır? [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] nin yaptığı gibi 1 saat sonra arayın desek sonrasında polisi arayıp yerlerini tespit etmelerini sağlasak filan. Çokmu film izlemiş olruz ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri