Dolandırıcıları SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'ne şikayet ettim

Mesut-Mesut

Yasaklanmış
Yaklaşık 1 haftanın ardından yine forumda olmak sevindirici...
Gerçi bu 1 hafta boyunca çok üzücü olaylar yaşamış olsam da İnşallah her şey yoluna girecektir.

Bu 1 haftada yaşananları özetleyecek olursam;

19.07.2016 tarihinde Laptop bilgisayarıma yasal olmayan yollarla giren şahıs veya şahıslar tüm hesaplarımı ele geçirmek yoluyla hırsızlık yapmışlardır. (Laoptopu şuan rafa kaldırdım) Bu hesapların içinde YTPARA forum üyeliğim de vardı. Neler paylaştı tam olarak bilemiyorum ama adminler tarafından 2014 yılından beri kullandığım "MesutMesut" hesabım banlandı. Daha sonra yeni açtığım "Mesut.Mesut" üyeliğim de bu kişilerin eline geçtiği ve daha sonradan öğrendiğim bazı paylaşımlar yüzünden tekrar banlandığını gördüm. Tüm bu olaylar sırasında Babaannemi kaybetmenin üzüntüsüyle bu olayları ve savcılık şikayet olayını biraz ertelemek zorunda kaldım.

Sonuç olarak 22.07.2016 tarihinde Savcılığa giderek bu kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunarak adli işlemleri başlattım. Savcılık ta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yazdığı yazıda bu kişi veya kişilerin bulunması yönünde talimat vermiştir. Bu yazıları başkalarına örnek olması açısından aşağıda paylaşıyorum.

Bu tarz olaylar yaşayan arkadaşlar çekinmeden savcılığa suç duyurusunda bulunmalı ve bu kişilerin cezalarını çekmelerini sağlamalıdır. Ben suç duyurusunda bulunmasam bu kişiler benden sonra onlarca kişinin başını ağrıtabilir o açıdan da düşündüğüm için bunları şikayet etmem gerektiğini düşündüm.

Biliyorum ki bu kişi veya kişiler bu forumda sinsi sinsi dolaşıyor ve bu yazdıklarımı da eminim ki okuyorlar.

Lafı fazla da uzatmak istemiyorum artık hukuk süreci başladı üzerine söylenecek laf yok.

Bu arada forumdaki çalınan eski hesaplarımdan, skype hesabımdan veya başka yollardan 19.07.2016 tarihinden sonra benim adıma mesaj alan arkadaşlar, bu mesajları ben yazmadığım için sorumluluk kabul etmiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

BENİM SAVCILIĞA YAZDIĞIM SUÇ DİLEKÇESİ:

SAVCILIĞIN SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAZDIĞI SUÇ DİLEKÇESİ:

Herkese BOL KAZANÇLAR...

Öncelikle geçmiş olsun. PC yi C ve D dahil olmak üzere komple formatladıktan sonra tüm hesapların şifrelerini değiştirirseniz bir daha sorun olmaz.

tekrardan geçmiş olsun hocam umarım en kısa zaman içerisinde gerekli cezaları alır bu mahluklar dava ile ilgili gelişme olursa paylaşırsanız seviniriz birçok kişi içinde konunuz referans olacaktır.

Öncelikle geçmiş olsun. PC yi C ve D dahil olmak üzere komple formatladıktan sonra tüm hesapların şifrelerini değiştirirseniz bir daha sorun olmaz.

Sağolun...

PC şuan delil mahiyetinde olduğu için rafa kaldırdım. İstenmesi durumunda ilgili makamlara ileteceğim...

Şuan formatlamaması daha iyi olur. Keyloggeri atanları yakalamak için bilgisayarı incelemek isteyebilirler.

geçmiş olsun hocam inşallah senden alınanın fazlasını ********lerden alırsın

edit:hocam birisinin daha böyle bişi gelmişti o da sizin gibi mahkemeye verdi onunla bi görüşün yararı olabilir

Mesut abi inşallah adalet yerini bulur

İnşallah kardeşim...

BOL KAZANÇLAR...

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

geçmiş olsun hocam inşallah senden alınanın fazlasını ********lerden alırsın

Sağolasın...

Benden alınanın fazlasında gözüm yok. Hatta benden alınan da geri gelmesin ama tek isteğim bunların biran önce bulunması, gerekli cezaları almaları ve bundan sonra kimsenin canının bunlar yüzünden yanmaması en büyük temennim...

Kim verdi mahkemeye? Eğer bilen var ise özelden PM atabilir mi...

Geçmiş olsun hocam inşallah hakettikleri cezayı bulurlar

geçmiş olsun bu bilgisayarınıza sızma olayında sizin yapmış olduğunuz bir hata varmı yani kendinizden şüphelendiğiniz bir durum bizlere örnek olması açısından söylerseniz sevinirim, bilgisayarınızdaki antivirüs programları bile yetersiz kalmış sanırım

geçmiş olsun bu bilgisayarınıza sızma olayında sizin yapmış olduğunuz bir hata varmı yani kendinizden şüphelendiğiniz bir durum bizlere örnek olması açısından söylerseniz sevinirim, bilgisayarınızdaki antivirüs programları bile yetersiz kalmış sanırım

Benim yapmış olduğum bir hata olabilir ama her ne sebeple olursa olsun yapılan bir suç var ortada. 3-4 tane ihtimal var ama bunları buradan yazarak ta kimseyi zan altında bırakmak istemem...

Ama nihai sonuç elde edince kimin ve nasıl yapmış olduğu ortaya çıkacak işte o zaman yine bu konu altından paylaşım yapacağım merak etmeyin...

BOL KAZANÇLAR...

Benim yapmış olduğum bir hata olabilir ama her ne sebeple olursa olsun yapılan bir suç var ortada. 3-4 tane ihtimal var ama bunları buradan yazarak ta kimseyi zan altında bırakmak istemem...

Ama nihai sonuç elde edince kimin ve nasıl yapmış olduğu ortaya çıkacak işte o zaman yine bu konu altından paylaşım yapacağım merak etmeyin...

BOL KAZANÇLAR...

geçmiş olsun hocam ne diyebilirimki ******** kitapsız çok var ortalıkta.. Umarım suçlu bulunur hem hapis hem tazminat alarak gerekl dersi verirsiniz

Başın sağolsun ve geçmiş olsun.tek başına mail hırsızlığı bile ciddi suçtur

Gecmis olsun hocam.Umarim hak eden hak ettigi cezayi alir.

ya bende bi ara böle biriyle kfürleşmiştim beni buamassın cafeden yazıyorumn eolcak felan gibi ama kimdi çıkaramadım şimdi ismini felan bulmuştum ama şimdi hatırlayamadım...

İnşallah bulunur adi mahlukat

Basiniz sağ olsun. Suçlu her kimse hak ettiği cezayi alir inşallah

ya bende bi ara böle biriyle kfürleşmiştim beni buamassın cafeden yazıyorumn eolcak felan gibi ama kimdi çıkaramadım şimdi ismini felan bulmuştum ama şimdi hatırlayamadım...

İnşallah bulunur adi mahlukat

Hocam ortada sadece küfürleşme yok. kaldı ki küfürleşme olsa dahi suç teşkil ediyor ve cezası var...

Benim olayımda küfür etme var, Adsenseleri çalmak yoluyla hırsızlık var, mynet hotmail ve skype şahsi hesaplarımın çalınması var... var da var... :)

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

Basiniz sağ olsun. Suçlu her kimse hak ettiği cezayi alir inşallah

Dostlar sağolsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri