Dolandırıcıları SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'ne şikayet ettim

Hocam ortada sadece küfürleşme yok. kaldı ki küfürleşme olsa dahi suç teşkil ediyor ve cezası var...

Benim olayımda küfür etme var, Adsenseleri çalmak yoluyla hırsızlık var, mynet hotmail ve skype şahsi hesaplarımın çalınması var... var da var... :)

yok üstad o değilde acaba aynı şahısmı benim bulduğum isim yunus aydın dı heralde...

yok üstad o değilde acaba aynı şahısmı benim bulduğum isim yunus aydın dı heralde...

O Yunus AYDIN da tam bir dolandırıcı...
Yunus AYDIN genellikle kanal satın alacağım veya kanal satıyorum diye milleti dolandırma girişimlerine giren ve bu tarz işler yapan biri. Belki de odur ama bu iş biraz onu aşıyor gibi... Zaman gösterecek her şeyi...

Başın sağolsun ve tekrar geçmiş olsun kardeşim. Şikayet etmekle, en doğrusunu yapmışsın, bence adli olarak yaşadığın tüm süreçleri aktar buradan, olası benzer bir durumda kılavuz olur bizlere.

Geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimal bunu yapan kişi bulunacak ve yine büyük bir ihtimalle ergen çıkacak. İnşallah güzel bir ders alır ve erken yaşta milletin hakkını yemenin kolay bir şey olmadığını öğrenir. Bu zihniyete sahip olan ergenlere de ibret olur...

Hocam sana olacakları söyleyim. İşinle ilgilenecekler ve bu adam bulunacak. Bulunan kişi %90 18 yaşından küçük birisi olacak. Ailesi araya girecek affet diyecek, zararını karşılayalım diyecek.

Senden ricam eğer böyle bir şey olursa kesinlikle acıma. Çünkü bugün bunu yapan insan yarın ilerde daha büyük çaplı soygunlar yapar. Her kim olursa olsun, zararınızın iki mislini verseler de affetmeyin.

Umarım çok sürmez mahkeme işleri.

Başın sağolsun ve tekrar geçmiş olsun kardeşim. Şikayet etmekle, en doğrusunu yapmışsın, bence adli olarak yaşadığın tüm süreçleri aktar buradan, olası benzer bir durumda kılavuz olur bizlere.

Dostlar sağolsun...
Gelişmeleri an ve an bu konu altından yazacağım...

Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur güvenlik olarak alttaki programı size kesinlikle tavsiye ediyorum.
http://www.ytpara.com/konu-disi/103278-guvenliginiz-icin-zemane-antilogger-kullanin.html

Muhakkak değerlendireceğim... Teşekkürler...

Geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimal bunu yapan kişi bulunacak ve yine büyük bir ihtimalle ergen çıkacak. İnşallah güzel bir ders alır ve erken yaşta milletin hakkını yemenin kolay bir şey olmadığını öğrenir. Bu zihniyete sahip olan ergenlere de ibret olur...

Ergen veya yaşlı farketmez... Cezasını çekmesi için ben elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim...

Hocam sana olacakları söyleyim. İşinle ilgilenecekler ve bu adam bulunacak. Bulunan kişi %90 18 yaşından küçük birisi olacak. Ailesi araya girecek affet diyecek, zararını karşılayalım diyecek.

Senden ricam eğer böyle bir şey olursa kesinlikle acıma. Çünkü bugün bunu yapan insan yarın ilerde daha büyük çaplı soygunlar yapar. Her kim olursa olsun, zararınızın iki mislini verseler de affetmeyin.

Umarım çok sürmez mahkeme işleri.

Ben ilk yazımda da belirttim bu şikayeti açmamdaki en büyük neden bundan sonra kimsenin başı bu veya buna benzer kişiler yüzünden yanmasın. Bu cezasını alsın ve diğerleri de bundan ibret alsın akıllarını başına toplasın...

Bu işler çocuk oyuncağı değil maalesef. Sen geleceksin küfürler yağdıracaksın, hesapları çalmak koşuluyla paraları cebe indireceksin beni zor durumda bırakacaksın ve en önemlisi de şahsi maillerimi ele geçirerek kişisel ve özel tüm dosyalarıma, yazışmalarıma el koyacaksın... Kusura bakma arkadaş bunları yaparken düşünmedin de ceza almaya gelince mi aklın başına geldi demez miyim...? Derim...

Oncelikle basin saolsun hocam , gecmis olsun.. Bize tavsiyeniz yada onerebilceginiz bisey var mi bu durumlarin basimiza gelmemsi icin . Boyle bir olay niye basima geldi diye dusunmusunuzdur nasil olduda viryus bulasti acaba bilgisayariniza bir fikriniz var mi ? Tekrardan gecmis olsun hocam ,basiniz saolsun ....

Savcılık kişiyi tespit ettiğinde hakkında ceza davası açacaktır,
sizde kişi belli olduğu zaman hukuk davası açmanız lazımki paranızı geri alabilmek için.

Size maliyeti ne oldu hocam toplam bu sürecin

Ayrıca ben insanları anlamıyorum nasıl oluyorda milletin parasına puluna çöküyolar. Nasıl rahat uyuyolar. Ben kafama birşey taktım mı uyku nedir bilmez oluyorum

Oncelikle basin saolsun hocam , gecmis olsun.. Bize tavsiyeniz yada onerebilceginiz bisey var mi bu durumlarin basimiza gelmemsi icin . Boyle bir olay niye basima geldi diye dusunmusunuzdur nasil olduda viryus bulasti acaba bilgisayariniza bir fikriniz var mi ? Tekrardan gecmis olsun hocam ,basiniz saolsun ....

Dodstlar sağolsun...

3-4 ihtimal var ama şimdi onları buradan yazarak suçsuz insanları da zan altında bırakmak istemiyorum.. Onun için süreci buradan paylaşacağım ve kesin bir bilgiye ulaşınca yazacağım...

Savcılık kişiyi tespit ettiğinde hakkında ceza davası açacaktır,
sizde kişi belli olduğu zaman hukuk davası açmanız lazımki paranızı geri alabilmek için.

Soruşturma açıldı tüm bu süreç Siber Suçlarla Micadele Şube Müdürlüğünün savcılığa sunacağım belgelerle devam edecek. Kişi tespit edildikten sonra her türlü dava açılacaktır...

Size maliyeti ne oldu hocam toplam bu sürecin

Ayrıca ben insanları anlamıyorum nasıl oluyorda milletin parasına puluna çöküyolar. Nasıl rahat uyuyolar. Ben kafama birşey taktım mı uyku nedir bilmez oluyorum

Çalınan hesapların içindeki paralar dışında savcılık veya dava ile ilgili maliyetini soruyorsanız şuan bir maliyeti yok ama ileride olur mu bilemem.. :)

Son düzenleme:
Yaklaşık 1 haftanın ardından yine forumda olmak sevindirici...
Gerçi bu 1 hafta boyunca çok üzücü olaylar yaşamış olsam da İnşallah her şey yoluna girecektir.

Bu 1 haftada yaşananları özetleyecek olursam;

19.07.2016 tarihinde Laptop bilgisayarıma yasal olmayan yollarla giren şahıs veya şahıslar tüm hesaplarımı ele geçirmek yoluyla hırsızlık yapmışlardır. (Laoptopu şuan rafa kaldırdım) Bu hesapların içinde YTPARA forum üyeliğim de vardı. Neler paylaştı tam olarak bilemiyorum ama adminler tarafından 2014 yılından beri kullandığım "MesutMesut" hesabım banlandı. Daha sonra yeni açtığım "Mesut.Mesut" üyeliğim de bu kişilerin eline geçtiği ve daha sonradan öğrendiğim bazı paylaşımlar yüzünden tekrar banlandığını gördüm. Tüm bu olaylar sırasında Babaannemi kaybetmenin üzüntüsüyle bu olayları ve savcılık şikayet olayını biraz ertelemek zorunda kaldım.

Sonuç olarak 22.07.2016 tarihinde Savcılığa giderek bu kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunarak adli işlemleri başlattım. Savcılık ta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yazdığı yazıda bu kişi veya kişilerin bulunması yönünde talimat vermiştir. Bu yazıları başkalarına örnek olması açısından aşağıda paylaşıyorum.

Bu tarz olaylar yaşayan arkadaşlar çekinmeden savcılığa suç duyurusunda bulunmalı ve bu kişilerin cezalarını çekmelerini sağlamalıdır. Ben suç duyurusunda bulunmasam bu kişiler benden sonra onlarca kişinin başını ağrıtabilir o açıdan da düşündüğüm için bunları şikayet etmem gerektiğini düşündüm.

Biliyorum ki bu kişi veya kişiler bu forumda sinsi sinsi dolaşıyor ve bu yazdıklarımı da eminim ki okuyorlar.

Lafı fazla da uzatmak istemiyorum artık hukuk süreci başladı üzerine söylenecek laf yok.

Bu arada forumdaki çalınan eski hesaplarımdan, skype hesabımdan veya başka yollardan 19.07.2016 tarihinden sonra benim adıma mesaj alan arkadaşlar, bu mesajları ben yazmadığım için sorumluluk kabul etmiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

BENİM SAVCILIĞA YAZDIĞIM SUÇ DİLEKÇESİ:

SAVCILIĞIN SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAZDIĞI SUÇ DİLEKÇESİ:

Herkese BOL KAZANÇLAR...
Öncelikle başınız sağolsun hocam. Allah geride kalanlara sabır versin.

Dolandırıcılık konusu ile ilgili yasal yollara başvurarak çok iyi bir şey yapmışsınız. Gelişmeleri bekliyoruz.

Dodstlar sağolsun...

3-4 ihtimal var ama şimdi onları buradan yazarak suçsuz insanları da zan altında bırakmak istemiyorum.. Onun için süreci buradan paylaşacağım ve kesin bir bilgiye ulaşınca yazacağım...

Soruşturma açıldı tüm bu süreç Siber Suçlarla Micadele Şube Müdürlüğünün savcılığa sunacağım belgelerle devam edecek. Kişi tespit edildikten sonra her türlü dava açılacaktır...

Bana maliyeti derken Adsenslerden bu ay para alamadım, kanallarımın içindeki Temmuz kazançları vardı ve kanalların ömrünün ne kadar olacağını bilemiyoruz tabiki... Sonuç itibariyle Haziran kazancı 13.000 TL Temmuz kazancı 16.000 TL civarında kapatırdı. Ve daha sonraki ayları bilemiyorum...

Bu çalınan hesapların dışında savcılık veya dava ile ilgili maliyetini soruyorsanız şuan bir maliyeti yok ama ileride olur mu bilemem.. :)

Dava ile ilgili maliyetini soruyodum hocam. Başınız sağolsun yeni gördüm

Bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek evrak teslimini yaptım. İfade falan almadılar, ifade almak gerekirse biz sizi arayıp çağıracağız dediler. Savcılığın açmış olduğu soruşturma dosya numarasından işlemleri takip edebileceğim söylendi...

Yaklaşık 1 haftanın ardından yine forumda olmak sevindirici...
Gerçi bu 1 hafta boyunca çok üzücü olaylar yaşamış olsam da İnşallah her şey yoluna girecektir.

Bu 1 haftada yaşananları özetleyecek olursam;

19.07.2016 tarihinde Laptop bilgisayarıma yasal olmayan yollarla giren şahıs veya şahıslar tüm hesaplarımı ele geçirmek yoluyla hırsızlık yapmışlardır. (Laoptopu şuan rafa kaldırdım) Bu hesapların içinde YTPARA forum üyeliğim de vardı. Neler paylaştı tam olarak bilemiyorum ama adminler tarafından 2014 yılından beri kullandığım "MesutMesut" hesabım banlandı. Daha sonra yeni açtığım "Mesut.Mesut" üyeliğim de bu kişilerin eline geçtiği ve daha sonradan öğrendiğim bazı paylaşımlar yüzünden tekrar banlandığını gördüm. Tüm bu olaylar sırasında Babaannemi kaybetmenin üzüntüsüyle bu olayları ve savcılık şikayet olayını biraz ertelemek zorunda kaldım.

Sonuç olarak 22.07.2016 tarihinde Savcılığa giderek bu kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunarak adli işlemleri başlattım. Savcılık ta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yazdığı yazıda bu kişi veya kişilerin bulunması yönünde talimat vermiştir. Bu yazıları başkalarına örnek olması açısından aşağıda paylaşıyorum.

Bu tarz olaylar yaşayan arkadaşlar çekinmeden savcılığa suç duyurusunda bulunmalı ve bu kişilerin cezalarını çekmelerini sağlamalıdır. Ben suç duyurusunda bulunmasam bu kişiler benden sonra onlarca kişinin başını ağrıtabilir o açıdan da düşündüğüm için bunları şikayet etmem gerektiğini düşündüm.

Biliyorum ki bu kişi veya kişiler bu forumda sinsi sinsi dolaşıyor ve bu yazdıklarımı da eminim ki okuyorlar.

Lafı fazla da uzatmak istemiyorum artık hukuk süreci başladı üzerine söylenecek laf yok.

Bu arada forumdaki çalınan eski hesaplarımdan, skype hesabımdan veya başka yollardan 19.07.2016 tarihinden sonra benim adıma mesaj alan arkadaşlar, bu mesajları ben yazmadığım için sorumluluk kabul etmiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

BENİM SAVCILIĞA YAZDIĞIM SUÇ DİLEKÇESİ:

SAVCILIĞIN SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAZDIĞI SUÇ DİLEKÇESİ:

Herkese BOL KAZANÇLAR...

hocam büyük geçmiş olsun.

Başın sağolsun, Geçmiş olsun hocam, inşallah cezasını bulurda birdaha böyle şeylere cesaret edemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri