- Web sitesi
- youtubesat.com
Birkaç gündür (0312) 434 05 75 nolu telefondan aranıyordum müsait olamadığım için cevap veremedim fakat yarım saat önce aynı numarayı cevapladım ve Türk Telekom dan aradıklarını ve ismimi söyleyerek şu interneti kullanıyorsunuz dilerseniz Türk Telekom aboneliğine geçip geçmeyeceğim soruldu. Bende kampanya hakkında bilgi aldım ve geçiş için evrakları mail olarak iletmelerini istedim.
Gelen mail aşağıdadır. Dolandırıcılık olduğu apaçık ortada olup, bu numara ve benzer numaralardan gelecek aramalarda dikkatli olmanızı önemle belirtmek istedim.
LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR...
Gönderen: "TÜRK TELEKOM" <[email protected]>
Tarih: 7 Eyl 2017 ÖS 1:42
Konu: Ttnet Evrak
Alıcı: <[email protected]>
Cc:
Merhaba,
Ttnet olarak size sunduğumuz kampanya formu ektedir. İşlemlerinizin tamamlanması için bir kağıda Ttnet kampanyası için geçerlidir yazıp imzanız dahilinde kimliğinizin arkalı önlü resmini çekip göndermeniz yeterli olacaktır. Saygılarımızla TÜRK TELEKOM
BİMER'e şikayet ettim...

BİMER den gelen cevap:

https://sikayet.btk.gov.tr/ adresi üzerinden de şikayetimi ilettim gelecek olan cevabı buradan paylaşacağım...
Gelen mail aşağıdadır. Dolandırıcılık olduğu apaçık ortada olup, bu numara ve benzer numaralardan gelecek aramalarda dikkatli olmanızı önemle belirtmek istedim.
LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR...
Gönderen: "TÜRK TELEKOM" <[email protected]>
Tarih: 7 Eyl 2017 ÖS 1:42
Konu: Ttnet Evrak
Alıcı: <[email protected]>
Cc:
Merhaba,
Ttnet olarak size sunduğumuz kampanya formu ektedir. İşlemlerinizin tamamlanması için bir kağıda Ttnet kampanyası için geçerlidir yazıp imzanız dahilinde kimliğinizin arkalı önlü resmini çekip göndermeniz yeterli olacaktır. Saygılarımızla TÜRK TELEKOM
BİMER'e şikayet ettim...

BİMER den gelen cevap:

https://sikayet.btk.gov.tr/ adresi üzerinden de şikayetimi ilettim gelecek olan cevabı buradan paylaşacağım...
Son düzenleme: