Dolandırıcılık Dikkat ►►►TÜRK TELEKOM◄◄◄

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Birkaç gündür (0312) 434 05 75 nolu telefondan aranıyordum müsait olamadığım için cevap veremedim fakat yarım saat önce aynı numarayı cevapladım ve Türk Telekom dan aradıklarını ve ismimi söyleyerek şu interneti kullanıyorsunuz dilerseniz Türk Telekom aboneliğine geçip geçmeyeceğim soruldu. Bende kampanya hakkında bilgi aldım ve geçiş için evrakları mail olarak iletmelerini istedim.

Gelen mail aşağıdadır. Dolandırıcılık olduğu apaçık ortada olup, bu numara ve benzer numaralardan gelecek aramalarda dikkatli olmanızı önemle belirtmek istedim.

LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR...

Gönderen: "TÜRK TELEKOM" <[email protected]>
Tarih: 7 Eyl 2017 ÖS 1:42
Konu: Ttnet Evrak
Alıcı: <[email protected]>
Cc:

Merhaba,

Ttnet olarak size sunduğumuz kampanya formu ektedir. İşlemlerinizin tamamlanması için bir kağıda Ttnet kampanyası için geçerlidir yazıp imzanız dahilinde kimliğinizin arkalı önlü resmini çekip göndermeniz yeterli olacaktır. Saygılarımızla TÜRK TELEKOM

BİMER'e şikayet ettim...

BİMER den gelen cevap:

https://sikayet.btk.gov.tr/ adresi üzerinden de şikayetimi ilettim gelecek olan cevabı buradan paylaşacağım...

Son düzenleme:
Ttnet olarak size sunduğumuz kampanya formu ektedir. İşlemlerinizin tamamlanması için bir kağıda Ttnet kampanyası için geçerlidir yazıp imzanız dahilinde kimliğinizin arkalı önlü resmini çekip göndermeniz yeterli olacaktır. Saygılarımızla TÜRK TELEKOM

Direkt üstümüze olan malları isteselermiş daha az dikkat çekermiş :)

Direkt üstümüze olan malları isteselermiş daha az dikkat çekermiş :)

İmzalı kimlik bilgilerini aldıktan sonra üstümüze olan malları da alırlar zaten :D :D :D

yazık ya kim bilir kaç kişiyi dolandırdılar ve dolandırcaklar. İnşallah bilgilerle pek bir şey yapmazlar

Şunu hiç bir zaman unutmayın sizden telekom olsun banka olsun ne zaman kimlik bilgisi isterse kapatın kendiniz arayın anca öyle verin. Bildiğiniz gibi fake numaralarla istediği kişiden aranıldığı gösteriliyor o yüzden güvenmeyin.

eskıdende olsa bu sektorde calısmıs bırı olarak soyluyorum bunlar bayı ınternet ortamından satısını ızın veren turk telekoma kızmanız gerekıor sozlesmesı bıtecek msterı her fırma nasıl arıyor

Canım sıkılıyordu, arıyorum şimdi
aradım tota'sı kaç bunun dedim, bak faceboka flan düzgün girsin yiter baga dedim :D gülme krizine girdim be :D

teşekkürler abi güzel konu iyi yaptın uyardığın için

Sağol abi bilgilendirme için ama şimdi bunu kapatırlar. Adamlar gider yenisini açar asıl bunları toptan engelleyecek,kaldıracak bir düzenleme lazım. Yoksa böyle çok can yakar bunlar.

ek olarak sınırsız vekaletname mi göndermişler bide

hocam bence senin banka hesabındaki altınlar fetö mensupları tarafından kullanılmış sen onları bana getir ben onları aklayıp sana geri vereyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri