Dolandirildim Herkez Konu Yazabilir

abiler bugunlik yardimci olanlaraa cok tesekkur ederim , smdi bir isim vericem size onun bana telefon numarasini bulabilirmisiniz 118 80 dediler ama para yok telefonumda bu adamin telefonunu bulana ne kadara maal olsuysa gondericem 118 60 2.90 kurus diyordu abiler yardimci olanlardan ALLAH RAZI OLSUN

adamin adi : Taha Emre Genç
sehri : Antalya
kolaylik olmasi icin tc kimlik no ve iban no suda elimde hangisyle bulunursa bilgileri vereyim bu arada ziraat bankasi olanlar musteri hizmetleri telefonunu verirler ise sevinrim
ne kadara maal olursa paranizi havale edicem bankaniza yeterki telefonu bulun

Son düzenleme:
Ailenizden habersiz iş yapmayın. Dövselerde, sövselerde gerçeği söyleyin.

Pitbull barındırmak suç değil mi? Polise gitsen sen de ceza yemeyesin sonra?

Geçmiş olsun Hocam, bu işin sonunda önemli olan ders alınması bence... iyi çalışmalar dilerim...

Faturaya baktım biraz inceledim de faturaya benzemiyor daha çok sınav kağıdına benziyor geçmis olsun.

abiler ben 3 gun oncesi bir bayanla tanistim barinakta calisiyormus , pitbull cinsi kopek istedim barinaginda oldugunu sorumluligunu ustlenip gondericegini soyledi tamam dedim , kargo faturasini odedi kopegi barinaktan cikardi bende dun parasini yolladim ancak dun bana dediki bir araci buldum bursada kopege bakicak asilarina felan , fatura kestirmis fotografini atti ancak bulanik fotografi daha net bir sekile getirebilirmisiniz ?? , hangi firma olmdugu yazmiyor 36 saatten beri barinak gorevlisi faceye girmiyor telefon numarsini ailesi yuzinden vermedi ancak elimde parayi gonderdiigim sahisin ismi iban no su tc kimlik no su felan var smdi ben polisi arasam desem ben dolandirildim ve bu sahisin telefon numarsisni istiyorum bana yardimci olurlarmi acaba ? herkez yorum yazabilir

Fatura

Hocam Diğer Mesajları Okumadım Tam Da Faturada Spor Ayakkabı Yazıyor..
Bir Hak Söz Konusu Olmaz Diye Düşünüyorum..

faturayı ıslatıp fotoğrafını çekmiş herhalde :)

heralde hocam

Hocam Diğer Mesajları Okumadım Tam Da Faturada Spor Ayakkabı Yazıyor..
Bir Hak Söz Konusu Olmaz Diye Düşünüyorum..

spor ayakkabi mi ? , arkadasin biri kopegi gordugunu soyledi ama salak haber vermedi bana insallah gitmemistir birisine

teflon tava ile çekip yollamış :)

aynen hocam

kopegin goruldugunu soylediler bugun suanda 4km yol yurudum sirf belki bulrum diye

heralde hocam

spor ayakkabi mi ? , arkadasin biri kopegi gordugunu soyledi ama salak haber vermedi bana insallah gitmemistir birisine

aynen hocam

kopegin goruldugunu soylediler bugun suanda 4km yol yurudum sirf belki bulrum diye
Hakaret iceriyor cok heyecanli bir arkadas..
Editle bence

ben böyle okudum ama tabii bilemiyorum..

MlzEq9.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri