Dolandırıldım Turkcell Tarafından

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 18,10,2022 saat 11:57 civari en yakın turkcell bayine gittim hattımın üzerine telefon almak için 10 bin tl kredi cıkıyordu çalışanlardan bir tanesi ile görüşmeye başladım telefonları incelemeye başladık bir tanesinde karar kıldık Samsung Galaxy A13 tamam dedim 12 aya bölecekti ayda 560 Tl dedi Tamam dedim telefonu getirdi. Telefonun bana ver dedi baya bir kod link gelicek hepsini hızlıca girim dedi verdim telefonu bana kontrat filan imzalattı tablet üzerinden imzaladım bende gelelim en can alıcı noktaya sana hediye kullaklık vericem bu benden sana hediye dedi . Bende kabul ettim yine tahtüt işimiz var dedi imzalaman lazım dedi sana mesaj gelicek faturalandıgına dahil ama dedi ödemeyeceksin bu benden sana hediye dedi. imzaları attık ürünü aldım akşama kadar yogundum akşam turkcell hesabima girdim dedim güncel faturama bakim dedim girmez,görmez olaydım 735 TL fatura tutarı mevcut malasefki içinde bana hediye edilen kulaklık mevcut 15 ay taksit yapmış ayda 112 tl ödeyecem 1680 Tlye denk geliyor peşin fiyatı 499 TL.

Biraz araştırım internetten dedim şikayetvar.com a girdim orada ne görim benim gibi dolandırılan binlerce insan mevcut :(

Turkcell 532 hattı aradım biz birşey yapamayız diyorlar aldıgınız Turkcell şubesi ile görüşme saglayın dediler. Yarın Sabah ilk işim bayiye gitmek olacak keriz gibi kandırdılar beni :(

15 Ay Vadeye Atılmış Görüntü

Bunu yaparken hiç düşünmüyorlar mı sonum ne olacak diye acaba? Millet saf değil ki umarım hakkınızı alabilirsiniz. Uğraştıracaklar gibi geliyor.

vay be bu ne cesaret
şimdi ben öyle demedim de derse faz 2 ye geçeriz
sen orda ayıkman lazımdı hocam bedava ürünün taahütümü olurmuş

Son düzenleme:
sözleşme aralarındaki kurallar çok önemli. dolandıracakları yazıları küçük küçük yazıyorlar. tıp kı reklamlarda ki gibi.

Mesela dondurmadaki şifreyi gönder porsche kazanın dıyor ama kazanırsan arabanın vergilerini sen ödüyorsun zaten araba 1 milyon tl vergilerle 5 milyon tl oluyor :D

Geçmiş olsun, küçük bir bayiyse bu işi yapan büyük ihtimal satıştan aldığı komisyon yüksek olsun diye böyle birşey yapmıştır.
Gidip birde ana bayilere vs sorabilirsin.

Geçmiş olsun. Burdan çıkarılacak ders, Özellikle telefona gelen smsi, okumadan anlamadan sms kodunu vermememiz gerekiyor.

Direk telefonu aldi elimden kod link vs gelecek hizlica yapim bende dedi çalışan bende verdim telefonu

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

Bunu yaparken hiç düşünmüyorlar mı sonum ne olacak diye acaba? Millet saf değil ki umarım hakkınızı alabilirsiniz. Uğraştıracaklar gibi geliyor.

Allah korkusu yok Turkcell genel müdürlüğü aradim kayit oluşturdum bayiyi aramış onlarda az önce 532 telefon numarasindan arandim faturanizdan düzeltme yapilacaktir dedi siz bizim için degerlisiniz dediler diger ay bakalim nr gelicek fatura

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------

Merek ettim gelisme ve sonuc paylasırmısın dostum bizimle

532 numaradan arandim halledeceklerini söylediler bende herhangi bir yere cimer vs şikayet yazmadim daha

---------- Spam Engelliyici 19:19 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

vay be bu ne cesaret
şimdi ben öyle demedim de derse faz 2 ye geçeriz
sen orda ayıkman lazımdı hocam bedava ürünün taahütümü olurmuş

Hocam nereden bilebilirimki sana benden kullaklik hediye edecegim dedi bende tamam dedim

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

Prim falan alıyorlar muhtemelen.

prim usulü çalışıyorlarmis zaten telefonu satarken öyle dedi bana 50 tl kalicak sana sattitim cihazdan dedi

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

sözleşme aralarındaki kurallar çok önemli. dolandıracakları yazıları küçük küçük yazıyorlar. tıp kı reklamlarda ki gibi.

Mesela dondurmadaki şifreyi gönder porsche kazanın dıyor ama kazanırsan arabanın vergilerini sen ödüyorsun zaten araba 1 milyon tl vergilerle 5 milyon tl oluyor :D

sözleşmeyide hic bakmadim okumadimda çarpıldık işte

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

kırmızı renk görmeyi özlemişiz :d

50 tl

---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Geçmiş olsun, küçük bir bayiyse bu işi yapan büyük ihtimal satıştan aldığı komisyon yüksek olsun diye böyle birşey yapmıştır.
Gidip birde ana bayilere vs sorabilirsin.

Teşekkür ederim TİM miş kendileri (Turkcell iletişim merkezi)

Şubeye gidebildiniz mi peki hocam? Ne oldu son durum nedir?

Geçmiş olsun :( Yasal olarak cayma hakkına sahipsiniz, onları biraz araştırın ve gittiğinizde direkt müdür ile irtibat kurun, sizin adınıza işlem yaptığına dair kamera kayıtları da vardır muhtemelen. Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun :( Yasal olarak cayma hakkına sahipsiniz, onları biraz araştırın ve gittiğinizde direkt müdür ile irtibat kurun, sizin adınıza işlem yaptığına dair kamera kayıtları da vardır muhtemelen. Tekrardan geçmiş olsun.

Teşekkür ederim cayma hakkı için gittim ürünün kutusu açılmış dedi müdür ile görüştüm kamera kaydı yapılıyormuş sadece merkezden istenince veriliyormuş bende merkeze söyledim muhtemelen kamera kaydını silerler gibi duruyor . En son cagre Tüketici Hakler Heyetine kaldık :/

Teşekkür ederim cayma hakkı için gittim ürünün kutusu açılmış dedi müdür ile görüştüm kamera kaydı yapılıyormuş sadece merkezden istenince veriliyormuş bende merkeze söyledim muhtemelen kamera kaydını silerler gibi duruyor . En son cagre Tüketici Hakler Heyetine kaldık :/

Tüketici haklarının süreci çok uzun ve çözümsüz aklınızda olsun. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] de buna benzer bir durum yaşamıştı ve haklıyken haksızmış gibi tepki alıyor insanlar hocam.

Tüketici haklarının süreci çok uzun ve çözümsüz aklınızda olsun. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] de buna benzer bir durum yaşamıştı ve haklıyken haksızmış gibi tepki alıyor insanlar hocam.

Ne yapacagimi şaşırdım Turkcelin bütün sosyal medya hesaplarına mesaj atıcam şikayetvar.com a yazıcam aklıma gelen bunlar adamlar herkesi dolandırıyor ya kimse dur demiyor bunlara

Tüketici hakem heyeti ve şikayetvar ile tutuşuyorlar hocam ben öyle çözdürdüm

Az önce 532 numarasi tarafindan arandim ürünü kargo ile bize gönderdin iade işlemini başlatacağız dediler. Size ürün hediye edilmemiş faturaya işlenmiş dedi bana kagit göndereceklermiş imzalayip kargo ile göndermem lazimmiş

Az önce 532 numarasi tarafindan arandim ürünü kargo ile bize gönderdin iade işlemini başlatacağız dediler. Size ürün hediye edilmemiş faturaya işlenmiş dedi bana kagit göndereceklermiş imzalayip kargo ile göndermem lazimmiş

Hakkını sonuna kadar ara kardeşim ben senin yerinde olsam bu ürünü sana satan kişiyede manevi tazminat davası açarım
3 kuruş prim alacak diye senin hakkınla ve zamanınla oynadı
bir avukata danış gerekli işlemleri yaptır
yasa gereği 30 gün kamera kaydı tutmaları gerekiyor bayilerin bu da net kanıtıdır bazılarında ses li kayıt var buda sana hediye ettiğinin göstergesidir

bu tür sıkıntı yaşayanlara örnek olursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri