Dolandırıldım!! Yardım Edene Ödül

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba bir süre önce yabancı bi forumdan kazançlı kanal sattığını söyleyen bi adamla konuşup anlaşıp önce para sonra kanal şeklinde işlem yapacaktık fakat arkadaş kansız çıkınca parayı yolladıktan sonra engeli basıp kayıplara karıştı.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz olmadığını ve sahte telif vs gibi şeyleri asla desteklemediğimi beni tanıyanlar bilir bu yüzden kanıtsız iş yapmıyorum ve ekran görüntülerini de yüklüyorum dileyen olursa bu adinin mail adresini de veririm girip kanal hala satılık mı yazın size aynı kanalı yolayacaktır kendim denedim çünkü.
2aoGAA.jpg

Z3zG4G.jpg

BzblYp.jpg

oVNBvb.jpg

Kanal bu : https://www.youtube.com/channel/UComKtVZj1x8AHFf5v3dEN4g

Bana yardım edip bu şerefs*izin kanalını kapattırabilene
400 aboneli 4k+ şartını sağlamış bir kanalı ücretsiz vereceğim

İsteyen olursa mail konuşmaları ve wp nin tüm ekran görüntülerini de atabilirim kullandığı numara sanal santral numarası paypal adresini de şikayet ettik ama hala cevap yok

kanal kendisine ait hocam kontrol amaçlı daha sonra bi başkası gibi bugüne ait rapor yollarmısın dedim yolladı

photoshop'tur muhtemelen, memlekette bunu yapanlar var siz hiç tanımadığınız yabancıyla yaşamışsınız sanırım bir şeyeri kurtarma şansınız yok kadar az.

Hocam geçmiş olsun. Malum bu işlerde edebinle ahlakınla iş yapan kişilere denk gelmeme olasılığı yüksek. Bu alış verişte olan olmuş umarım bundan sonrakilerinde rast gelmezsiniz.

Geçmiş olsun kardeşim yapacak birşey yok gibi ..

Arkadaşlar merhaba bir süre önce yabancı bi forumdan kazançlı kanal sattığını söyleyen bi adamla konuşup anlaşıp önce para sonra kanal şeklinde işlem yapacaktık fakat arkadaş kansız çıkınca parayı yolladıktan sonra engeli basıp kayıplara karıştı.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz olmadığını ve sahte telif vs gibi şeyleri asla desteklemediğimi beni tanıyanlar bilir bu yüzden kanıtsız iş yapmıyorum ve ekran görüntülerini de yüklüyorum dileyen olursa bu adinin mail adresini de veririm girip kanal hala satılık mı yazın size aynı kanalı yolayacaktır kendim denedim çünkü.
2aoGAA.jpg

Z3zG4G.jpg

BzblYp.jpg

oVNBvb.jpg

Kanal bu : https://www.youtube.com/channel/UComKtVZj1x8AHFf5v3dEN4g

Bana yardım edip bu şerefs*izin kanalını kapattırabilene
400 aboneli 4k+ şartını sağlamış bir kanalı ücretsiz vereceğim

İsteyen olursa mail konuşmaları ve wp nin tüm ekran görüntülerini de atabilirim kullandığı numara sanal santral numarası paypal adresini de şikayet ettik ama hala cevap yok

kanalın lınkını yolaya bılırsen kapatırım bırseyde talep etmem

kanalın lınkını yolaya bılırsen kapatırım bırseyde talep etmem

link konuda var hocam
buraya da yazayım : https://www.youtube.com/channel/UComKtVZj1x8AHFf5v3dEN4g

---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

photoshop'tur muhtemelen, memlekette bunu yapanlar var siz hiç tanımadığınız yabancıyla yaşamışsınız sanırım bir şeyeri kurtarma şansınız yok kadar az.

hocam kanal kendisine ait photoshop yapacak adam istediğim herşeyi anında yollayamaz

kanal da bayağı sağlanmış. Ayrıca nasıl güvendiniz anlayabilmiş değilim. Geçmiş olsun. 55 dolar çok değilmiş yine iyi..

Dispute aç bunlarla uğraşacağına. Adam belki kendi kanalını paylaşmadı? Nereden bilebilirsin. Milletin kanalına flag atmayın..

Dispute aç bunlarla uğraşacağına. Adam belki kendi kanalını paylaşmadı? Nereden bilebilirsin. Milletin kanalına flag atmayın..

Arkadaşım kanal adama ait diyorum isteyene mailler wp ve forum konuşmalarını atarım diyorum niye ısrar ediyosunuz ki kanal başkasının diye
dispute açtık sonuç 3 hafta sürüyo hala cevap gelmedi paypal iplemiyor zaten çözüm sağlayabilmiş olsam gelip burada yazamazdım.
SON KEZ SÖYLÜYORUM ARKADAŞLAR KANAL KENDİSİNE AİT BUNDAN EMİNİM

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

Paypaldan eğer ürün satışı olarak gönderdiysen parayı, dispute aç..

Dispute açtık paypal umursamıyor

hocam bende telif atıyorum aynı anda farklı kişilerden telif yerse kapanır umarım

Geçmiş olsun. Arkadaş ödemesi de olsa ürün ödemesi de olsa farketmez, dispute açarsan paranı %100 geri alırsın. Paypal iplemiyor diye bir şey yok, 2-3 hafta karşı taraftan yanıt bekler, yanıt gelmezse gerekirse karşı tarafın bakiyesini eksiye düşürüp senin paranı geri gönderir. Bak %100 diyorum, enseyi karartma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri