DOLANDIRILDIM ( Youtube PK açık kanal alırken )

• Kullanıcı aslann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Hocam sen boş bir savcıya denk gelmişsin ve pasif kalmışsın. Çok para harcanması gerekiyorsa harcayacaksın savcı bey/ hanım diyeceksin. Görevin bu. Hizmet etmek zorundasın diyeceksin. Olmadı mı ? Görevi ihmalden o savcıya da dava açacaksın.
Metin 2 charı çalınan bir arkadaş, savcı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu ve o charı çalan bulundu. Hayatı karardı o hırsızın bi metin 2 charı uğruna..

Hiçbir maddi değeri olmayan mail adresi çalınan arkadaşta suçluyu buldurttu. Örnekleri çok.

İşin peşini bırakmayın.

hocam ben 5 bin tl için 10 bin tl harcadıktan sonra ne kaldı parayı kurtarmanın anlamı

hepsini geri alıyorsun kardeşim haklı olduğundan eminsen geri adım atmayacaksın

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

Savcılığın başından savması çok ilginç, adalet sistemimiz hakikatten hukuk değil guguk oldu. Üst makamlarına başsavcıya falan çıkmak lazım demek ki.

savcılık değil kardeşim karakoldaki polis pek ilgilenmedi ama adalet sarayında savcılığa başvuru yaparken polisler yardım bile ettiler dilekçeyi yazarken sağolsunlar.

hepsini geri alıyorsun kardeşim haklı olduğundan eminsen geri adım atmayacaksın

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

savcılık değil kardeşim karakoldaki polis pek ilgilenmedi ama adalet sarayında savcılığa başvuru yaparken polisler yardım bile ettiler dilekçeyi yazarken sağolsunlar.
Ben mesajlara istinaden yazdım.

hocam ben 5 bin tl için 10 bin tl harcadıktan sonra ne kaldı parayı kurtarmanın anlamı

Sen niye para harcayacaksın ki hocam ? Tek masrafın bilgin yok ise bi avukat yardımıyla dilekçe hazırlamak ve savcılık aracılığıyla suç duyurusunda bulunmak. Avukat tutulmasına gerek yok.

He diyelim adam bulundu, mahkeme tarihi verildi. Alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyorsan gider tutarsın bi avukat.

10 tl bile dolandırılsanız gidin suç duyurusunda bulunun

Sen niye para harcayacaksın ki hocam ? Tek masrafın bilgin yok ise bi avukat yardımıyla dilekçe hazırlamak ve savcılık aracılığıyla suç duyurusunda bulunmak. Avukat tutulmasına gerek yok.

He diyelim adam bulundu, mahkeme tarihi verildi. Alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyorsan gider tutarsın bi avukat.

10 tl bile dolandırılsanız gidin suç duyurusunda bulunun

dilekçeyi hazırladım verdim zaten savcılıga bana 4-5 ay sonra dönüş oldu çağırdılar kapatalım dosyayı dediler bulamayız dediler kapattılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri