DolandirilmaMak icin

frnvr

Kayıtlı Üye
Merhabalar
Insallah ve kismet olursa yarin tanimadigim bir arkadastan (bir forumda) 2 el bilgisayar alicam dolandirilmamak icin ne yapmam lazim ? Ne olur ne olmaz sonunda keske dememek icin?.

Ekleme: Merhaba arkadaslar allahin izni ile bugun satis gerceklesecek garantisi oldugunu soyledi arkadas istanbul dan kuzenim alicam ilk defa ikinci el bir urun aliyorum nelere dikkat etmem gerekiyor garantisi cantasi sarj aleti yaninda neleri gondermeli 12 ay garantisi oldugunu soyledi arkadas bilgisyarin ic aksamlarinda sorun olup olmadigini acilip acilmadigini ogrenmemizin bir yolu varmi nelere dikkat etmem gerekiyor ?.. İlk defa 2 el alisveris yaptigim icin sorun olusmasini istemiyorum ...(konu disi lutfen yorum yapmayin)

Son düzenleme:
gittigidiyordan ilan açsın get sistemiyle alın, satın alın ilanı paranız gitti gidiyorda beklesin adam kargoyu göndersin eger aldıgınız ürün saglamsa kargom geldi diye onay verin siparişe para adamın hesabına geçsin hocam.

Komisyon fiyatlari nasil bide benim kredi kartim yok ?

elden almayacaksanız kesinlikle para göndermeyin. dh'den alacaksanız daha önceki satışlarına bakın.

n11 . com üzerinden alım yapın %5 komisyon ücreti mevcut eft havale paypal kredi kartı gibi seçenekleri mevcut en sağlam bu şekilde alımyapabilirsiniz. Gelen kargoyu kargocu önünce açıp teslim alın yada Kargot teslim olarak yollatın.

Merhaba arkadaslar allahin izni ile bugun satis gerceklesecek garantisi oldugunu soyledi arkadas istanbul dan kuzenim alicam ilk defa ikinci el bir urun aliyorum nelere dikkat etmem gerekiyor garantisi cantasi sarj aleti yaninda neleri gondermeli 12 ay garantisi oldugunu soyledi arkadas bilgisyarin ic aksamlarinda sorun olup olmadigini acilip acilmadigini ogrenmemizin bir yolu varmi nelere dikkat etmem gerekiyor ?.. İlk defa 2 el alisveris yaptigim icin sorun olusmasini istemiyorum ...(konu disi lutfen yorum yapmayin)

Özellikleri Düşük Olsun Kesene Göre Ucuz Al Sıfır Al Hocam. İçinde Ram'i Eksiktir Felan. Paranla Rezil Olma. Çalıntı Malıntı Çıkabilme Durumları.

HB yada Hizlial Burdan Karşılaştırma Yap. Kesene Göre Hangisi Uygunsa Onu Alın Hocam.

GG veya Diğerlerinden 2. El Mal Olarak Almayacakların Sadece: Cep Telefonu / Bilgisayar Olsun. <-- Kayitsiz Imei, Klon Imei, Çalıntı Felan.

Son düzenleme:
Asus x550jk 4gb ram 500 gb hdd 2 gb gtx850 aldim hocam

Dostum alabiliyorsan sanal pazar vs gibi yerden al onun dışında zaten ürünü 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkın bulunacak. Ram eksiktir vs gibi bir şey olamaz açacaksın pc özelliklerinden bakacaksın adamın dediği gibi değilse iadesini yapacaksın. Adam eğre ben sanalpazarla vs uğraşamam derse sende ona bende seninle uğraşamam dostum diyeceksin ve olayı kapayacaksın.

[MENTION=15275]Net[/MENTION] hocam kuzenim alicak elden sanalpazar gg ile ugrasmak istemiyoruz acikcasi komisyon felan bu arada 1650 ye anlastik 2100 e almis arkadas

hangi siteden aldın onu da söyleseydin yardımcı olurduk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri