Dolar 2.30 TL

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ülkenin durumu siyasi yönden kötü olunca yurt dışı kaynaklı yatırımcılar hesaplarını türkiyeden çekmeye başladıkları için durum bu şekilde.

Eğer denilenler doğruysa yani doların bu artışı cemaatin müdahalesiyle olduysa cemaat sandığımızdan çok daha büyük bi örgüt gibi sonumuz hayırolaa ülkenin durumu kötüye gidiyor tıpkı osmanlının dağılma dönemi gibi..

Abdülhamid e gelip filistini bize ver bu iç sorunları bitirelim diyen siyonist faiz bankerler şimdide erdoğana ilerlemeyi durdur ve bize dokunma bu iç sorunları bitirelim diyor TARİH TEKERRÜR EDİYOR .

Dolar muhabbeti döndü siyasete. Artan dolar geçen aylarda düştüğü gibi yine geri düşer. Hemen felaket senaryoları yazmayın.. Paranıza ve işinize bakın siz..

Dolar muhabbeti döndü siyasete. Artan dolar geçen aylarda düştüğü gibi yine geri düşer. Hemen felaket senaryoları yazmayın.. Paranıza ve işinize bakın siz..

Siyaset ile alakası var çünkü dostum. Bu sefer %100 iç karışıklıklardan oldu çünkü. 2.3 kuruş arttı birden. Seni ilgilendirmez bir başkasını ilgilendirebilir ama.

geçen pc alıcaktım fiyatı 2700tldi simdi olmuş 3100tl en iyisi düşmesini beklemek :D

arkadaşlar ne siyaseti ne iç karışıklığı ? kılıf bunlar.

üretmeyen ülkeler parasının değer kaybetmesine mahkumdur. bana türkiye olarak üretip dünya çapında markalaşmış bir ürünümüzü söyleyin ? yok ki..

bütün dünyada likidite bolluğu varken sıcak para ekonomiye oluk oluk akarken sen üretim yapacağına inşaat yaparsan olacak şey budur. sıcak parayla dönen ekonomiyi allayıp pullayıp ekonomi iyi diye yutturması kolay bu millete. biz buna mahkumuz.

üretim üretim üretim bizi düzlüğe çıkaracak yegane şeydir. sacma sapan köhne fikirlere ya da üzerinden 100 yıl geçmiş muhabbetlere inanıp komplo teorisi üretmek anlamsız. ya üretirsin ya da her 5-10 senede bir devaluasyon ardından ekonomik kriz yaşarsın.

Adsenseden bakınca olaya güzel görüebilir ama bunlar bizden yol su bilmemne olarak geri çıkıcak dolar borcu olan başta ülkemiz dağil sıkıntı yaşıyacak o değil bilgisayar kasası toplamaya giriyorum bir siteye (param yokta işte :D ) geçen sefer 1000 tl olmuş 1300 -1500 kdv ıvır zıvır oem pc toplarken bile dolar fiyatına göre fiyat oynamaları ohooo

arkadaşlar ne siyaseti ne iç karışıklığı ? kılıf bunlar.

üretmeyen ülkeler parasının değer kaybetmesine mahkumdur. bana türkiye olarak üretip dünya çapında markalaşmış bir ürünümüzü söyleyin ? yok ki..

bütün dünyada likidite bolluğu varken sıcak para ekonomiye oluk oluk akarken sen üretim yapacağına inşaat yaparsan olacak şey budur. sıcak parayla dönen ekonomiyi allayıp pullayıp ekonomi iyi diye yutturması kolay bu millete. biz buna mahkumuz.

üretim üretim üretim bizi düzlüğe çıkaracak yegane şeydir. sacma sapan köhne fikirlere ya da üzerinden 100 yıl geçmiş muhabbetlere inanıp komplo teorisi üretmek anlamsız. ya üretirsin ya da her 5-10 senede bir devaluasyon ardından ekonomik kriz yaşarsın.

Senin tek mahkumluğun düşünce tarzın. Siyasi bir forum da değiliz !

Burda çok güzel bir dille dolardan tuta bütün olayları yorumlarımda.
İşin ucunun forumda yüzde yüz siyasete gidecegini bildigim için susuyorum. Bu tarz konuların sonu forumda kesin siyasete çıkıyor. Biz birbirimizi dinlemekten aciziz. İnsanlar dogruları söylesede bizim ülkede siyaset futbol takımı tutmak gibi algınlandıgı için sonu hep hüsran oluyo.

2.378 den 8400 dolar aldım. 20.000 tl lik. Biraz yüksek oldu ama hedefim 2.4 den satmak

Senin tek mahkumluğun düşünce tarzın. Siyasi bir forum da değiliz !

hocam bana neden çatıyorsunuz ben siyaset yapmadımki :D siyasetten ve siyasi muhabbetlerden nefret ederim cünkü bankalara borçlu doğacak çocuk benim çocuğum siyasilerin çocukları değil..

benim anlamadığım ben siyasi hiç bir kelime söylemedim tamamen ekonomik açıdan konuştum bana neden çattınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri