Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer denilenler doğruysa yani doların bu artışı cemaatin müdahalesiyle olduysa cemaat sandığımızdan çok daha büyük bi örgüt gibi sonumuz hayırolaa ülkenin durumu kötüye gidiyor tıpkı osmanlının dağılma dönemi gibi..
birakın artsın ya hepimiz dolar ile çalışıyoruz![]()
Dolar muhabbeti döndü siyasete. Artan dolar geçen aylarda düştüğü gibi yine geri düşer. Hemen felaket senaryoları yazmayın.. Paranıza ve işinize bakın siz..
dolar 2.35 i geçti-adsense hadi işleme gir artık
arkadaşlar ne siyaseti ne iç karışıklığı ? kılıf bunlar.
üretmeyen ülkeler parasının değer kaybetmesine mahkumdur. bana türkiye olarak üretip dünya çapında markalaşmış bir ürünümüzü söyleyin ? yok ki..
bütün dünyada likidite bolluğu varken sıcak para ekonomiye oluk oluk akarken sen üretim yapacağına inşaat yaparsan olacak şey budur. sıcak parayla dönen ekonomiyi allayıp pullayıp ekonomi iyi diye yutturması kolay bu millete. biz buna mahkumuz.
üretim üretim üretim bizi düzlüğe çıkaracak yegane şeydir. sacma sapan köhne fikirlere ya da üzerinden 100 yıl geçmiş muhabbetlere inanıp komplo teorisi üretmek anlamsız. ya üretirsin ya da her 5-10 senede bir devaluasyon ardından ekonomik kriz yaşarsın.
arkadaş dolar 2.38 oldu nooluyoruz yaw ?!
dananın kuyruğu yarın kopacak fed musluğu kısarsa 2.5 2.6ya yolu var tabi bir müdahale gelir o ara
Mutehaitler kurtarsın memleketi![]()
Senin tek mahkumluğun düşünce tarzın. Siyasi bir forum da değiliz !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.