memleketin bir suçu yok küresel bi olay gelişmekte olan her ülke etkilendi etkilenmeye devam edecek
Öyle ama en çok etkilenen biziz sonuçta
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
memleketin bir suçu yok küresel bi olay gelişmekte olan her ülke etkilendi etkilenmeye devam edecek
hocam bana neden çatıyorsunuz ben siyaset yapmadımkisiyasetten ve siyasi muhabbetlerden nefret ederim cünkü bankalara borçlu doğacak çocuk benim çocuğum siyasilerin çocukları değil..
benim anlamadığım ben siyasi hiç bir kelime söylemedim tamamen ekonomik açıdan konuştum bana neden çattınız![]()
Müdahale geldi 2.33 dolar. 200 tl zarar of of. Hatta 300 tl olmuş ya. Demin 100 tl kar vardı
Şuan 400 tl zarardayım ya.
300 tl ye geriledi zarar. Yükseliyor tekrar korkup satış yapmayacağım
keşke yarını bekleseydin mb bu sefer akıllılık etti yarınki fed kararını beklemeden müdahale etti vede yarın fed gibi mbde toplancakmış yarın çok hareketli bir gün olacak döviz için![]()
Valla umuyorum toparlar. Daha da düştümü bunun 1 milyar zarara kadar yolu var. Müdahale değilmiş herhalde ya toplantı mı ne yapacağım demiş öyle düşmüş dolar.
bence elindeki dolarları gün içinde elinden cıkarmaya bak benm tahminim yarın cok buyuk düşüşler olucak![]()
arkadaşlar 17 aralık olayı malum ama asıl olan 18 aralık olayı ki oda amerikadaki FED toplantısı bu toplantıda dünyanın para babaları konuşur FED Başkanı Ben Ber-nankenin 18 Aralıkta yaptığı açıklamada Ocak 2014ten itibaren 85 milyar dolar tutarındaki aylık tahvil alım programını 10 milyar dolar azaltacaklarını açıklamasının ardından gelişmekte olan ülke piyasalarında sert düşüş yaşandı ve bu Kırılgan beşli
(Türkiye, Hindistan, Çin, Rusya ve Brezilya) 6 ay boyunca bundan etkilenir ve buna en mantıklı yaklaşım yabancı paraya mudahale olur ki merkez bankamız bunu yeterince yapmaya çalışıyor
Aslında gireceksin forexe dolara bir satış emri vereceksin. 2.10 seviyesi kesin Fed zaten darbe vuracak dolara 2 seviyelerine indi mi de çıkacaksın pozisyondan parayı alıp tüyeceksin![]()
arkadaşım doları kafasına göre düşüremez zaten faizi artırarak doları düşürebilir yani bu çok mantıklı bi durum tabi faiz iyi bişey değil artması ama doların artması ve liranın düşmesi bundan daha kötü neyse inşaallah yarın fazla etkilenmeyizde durumu düzeltirleryarın fed tekrar toplanıyo herşey bitmiş değil dolar için tabi mb şuan kırbaç attı resmen faizi epeyce yükseltti
arkadaşım doları kafasına göre düşüremez zaten faizi artırarak doları düşürebilir yani bu çok mantıklı bi durum tabi faiz iyi bişey değil artması ama doların artması ve liranın düşmesi bundan daha kötü neyse inşaallah yarın fazla etkilenmeyizde durumu düzeltirler
bu nasıl bir cevap doları kafasına göre düşüremez? bunu bilmeyen varmı burda acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.