Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin feed dediğin, merkez bankası dediğin adamların yahudi lobisi olduğundan haberin yok buda bir gerçek. adamlar ellerindeki finans gücüyle dünyayı yönetiyor istediği ülkede ekonomik kriz çıkarıyor siz hala burda konuşun. yahudi lobisi isterse sen buraya o mesajı bile yazamazdın oda bi gerçek.
senin feed dediğin, merkez bankası dediğin adamların yahudi lobisi olduğundan haberin yok buda bir gerçek. adamlar ellerindeki finans gücüyle dünyayı yönetiyor istediği ülkede ekonomik kriz çıkarıyor siz hala burda konuşun. yahudi lobisi isterse sen buraya o mesajı bile yazamazdın oda bi gerçek.
12 yıldır ekonomi kaymak gibi diye böbürlendiğinizde bu YAHUDİ lobisi yoktu da, ekonomi patlamaya başlayınca mı YAHUDU lobisi oldu merkez bankamız?
Yaşanan iyi gelişmelerin hepsini kendinize mal edip, kötü gelişmelerin ise dış kaynaklara, karşıt düşüncedeki insanlara yüklemeyi çok iyi başarıyorsunuz.
Bilader neden her suçu bir lobiye atıyorsunuz ?
Dolar çıktı dolar lobisinin oyunu
tl düştü tl lobisinin oyunu
yahudiler geldi yahudi lobisinin oyunu
cebimizde paramız yok paralellerin oyunu
ya birader birazda suçu kendinizde arasanız? Yahudi lobisi dediğiniz admalar üretiyor dünyaya satıyor ve dünyadaki tek güç ne eksiğin var neden üretemiyorsun? 10bin dolarlık arbayı 30bin dolara alıp 1 tl lik benzini 5 tl ye kullanıyoruz üretemeyen devlet dışarı bağımlıdır kusura bakmayın ama buda benzin lobisi ve araba lobisinin oyunu değil yukarıda kimseyi desteklemiyorum demişsin amma desteklediğin çok belli bunu 17 yasındaki bir kardeşin olarak söylüyorum hayırlı günler.
Herkes ekonomi profesörü olmuş. En iyi dolar yorumcuları bile yorum yaparken kesin bir şey diyemeyiz derken burada herkes doları kendileri yükseltiyor gibi kesin konuşuyor şaşırıyorum.
hocam yanlışınız var. abd niye müdahale etsin dolara. adamların para birimi zaten. onlar yükselmesi için uğraşıyor.
doların yükselişi türkiyedeki faiz lobisinin işi. seçimler yaklaştı hükümeti düşürmeye çalışıyorlar fakat olan halka oluyor. yani dolar yükselmeye devam eder. özellikle haziranda zirve yapacak buraya yazıyorum.
ülkenin tek sıkıntısı bu değilmi hocam herkes her konuda bilgi sahibi
hocam yanlışınız var. abd niye müdahale etsin dolara. adamların para birimi zaten. onlar yükselmesi için uğraşıyor.
doların yükselişi türkiyedeki faiz lobisinin işi. seçimler yaklaştı hükümeti düşürmeye çalışıyorlar fakat olan halka oluyor. yani dolar yükselmeye devam eder. özellikle haziranda zirve yapacak buraya yazıyorum.
sen buraya bunu yazdın ya nediyim sana arkadaşım.ülkemizde bilgi sahibi olmadan herşeye atlayan insanları hayretle izliyorum
kardeşim boş konuşma. yahudilerin zengin olduğu bi gerçek. adamların hepsi birden dolar alımına girerse dolar yükselirmi yükselmezmi onu söyle.
Dostum bak ben senin mesajlarini yillardir takip ediyorum. cok iyi bir insan oldugundan da suphem yok, siyasi seciminde her birey gibi seni baglar bunada son derece saygi duyuyorum. Ancak dolarin yukselisinden en cok etkilenen ulke su an Rusya. Sonra Avrupa Birligi. Aslinda Abd de cok etkileniyor.
Mesela Çin para biriminin degerlenmemesi icin caba gosteriyor. Piyasadan devamli altin cekiyor ve para basiyor. Bu ihracat yapan ulkelerde istenen bir durum. Cunku parasi degerli olan ulke global piyasada fiyat oynatamaz kolay kolay. Yani su durumun bizim hukumetle,israil ile abd ile hicbir alakasi yok. Lutfen biraz arastir. Arastirirsan sende goreceksin olayin daha farkli boyutlarda oldugunu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.