Dolar / Euro Kuru [Sabit Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
referanduma kadar da tutamıyacaklar böyle giderse tarihi erkene alırlarsa şaşırmam

Almanya olayları yüzünden artmış olabilir

Delireceğim, dolar ile ödeme beklerken dolar 3.74idi şimdi olmuş 3.61. Sizce bunun durumu ne olur, dolarda beklemek mi lazım. Ayrıca dolardan euroya geçmek doğru olur mu? malum onun 4tl garantisi var ve şuan oda 3.88tl

Son düzenleme:
euro geçme dolar en iyisi bekle artar doların düşme gibi bir lüksü yok

Delireceğim, dolar ile ödeme beklerken dolar 3.74idi şimdi olmuş 3.61. Sizce bunun durumu ne olur, dolarda beklemek mi lazım. Ayrıca dolardan euroya geçmek doğru olur mu? malum onun 4tl garantisi var ve şuan oda 3.88tl

Hocam Euro'nun 4 TL garantisi var derken anlamadım? :)

Dolar düşüyor, 3.60'dan döndü çok hafif tepkiyle. Haftayı kapatmak üzereyiz. Eğer 3.65 ve üzerine yürüyemezse tekrardan 3.55 seviyesine doğru yol alabiliriz önümüzdeki hafta içinde.

Yalnız ben şunu tekrar ediyorum, ben TL'yi güçlendirecek reel bir şey göremiyorum baktığım zaman dolara karşı. Kürese anlamda çok beklenmedik adımlar gelirse belki doların TL'ye karşı düşmesini sağlayabilir. Onun dışında zor mantıklı bakınca dolarda ciddi bir düşüş.

YTD kesinlikle.

yıllık büyüme oranının % 5 'in üzerine çıkması lazım . 5 sene boyunca yıllık büyüme oranı % 5 in üstünde tutulursa 5 senenin sonunda dolar 2tlnin altına inecektir.

Hocam Euro'nun 4 TL garantisi var derken anlamadım? :)

Dolar düşüyor, 3.60'dan döndü çok hafif tepkiyle. Haftayı kapatmak üzereyiz. Eğer 3.65 ve üzerine yürüyemezse tekrardan 3.55 seviyesine doğru yol alabiliriz önümüzdeki hafta içinde.

Yalnız ben şunu tekrar ediyorum, ben TL'yi güçlendirecek reel bir şey göremiyorum baktığım zaman dolara karşı. Kürese anlamda çok beklenmedik adımlar gelirse belki doların TL'ye karşı düşmesini sağlayabilir. Onun dışında zor mantıklı bakınca dolarda ciddi bir düşüş.

YTD kesinlikle.

Bende bu işlerden pek anlamıyorum ama bu parite şöle böle diyen bi tayfa var etrafımda ve euronun 4 altında kalması imkansız deniyor. En anlamadığım işler bunlarda.

Güncel kur maşallah baya düşüşe geçtiler :) Bist 93 oldu dün 2013'den beri en yüksek rekoruna ulaştı hadi maşaALLAH :)

Dolar : 3,57789434
Euro : 3,89430542

Doların 3 altına gerilemesi güzel olur teknolojik aletler çok pahalı

Dolar 3,55 altını görmüyor.
3,55 olunca 3-4 gün içinde tekrar 3,6-3,65 bandına geliyor.
Dolar düştü demek için 3,55 altını görüp en az birkaç ay o aralıkta seyretmesi lazım.
Borsa büyük ihtimal 100k'yı test edecek gibi duruyor ama orda tutunabilmesi önemli.
Yoksa 100k olup satış yerse yine 85k dolaylarına gelir.

Dolar eninde sonunda çıkacaktır.

Dolar 3,55 altını görmüyor.
3,55 olunca 3-4 gün içinde tekrar 3,6-3,65 bandına geliyor.
Dolar düştü demek için 3,55 altını görüp en az birkaç ay o aralıkta seyretmesi lazım.
Borsa büyük ihtimal 100k'yı test edecek gibi duruyor ama orda tutunabilmesi önemli.
Yoksa 100k olup satış yerse yine 85k dolaylarına gelir.

Dolar eninde sonunda çıkacaktır.

Güncelleyelim :)
Gördü Hocam :D Dolar Şuan : 3,5360 Bits100 : 95.175 ve yükşelişde ALLAHA ŞÜKÜR . 100'e az kaldı :)

100 diyip gazi vereceklet.beklenti yapacaklar. Ama gormeden kar satisina gececekler borsada. Tepeden hisse almaya gerek yok.bilanco beklentisi bitiyo. Usd 3.50 ye deysede illaki alim olur 250 milyar usd borc ve odemeler var turm firmalar.illaki alim gelir... tramp degerli usd istemedigin8 dilw getirdi.dustukce dusth dunyada.bizde daga cok dustu cunku gecmis aylarda tarihi yukselisdedi...

Ben hala 4 ü göreceğini düşünüyorum yıl sonuna kadar

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri