Dolar / Euro Kuru [Sabit Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 nisandan sonrası için o yüzden bir şey diyemiyorum. ama 1 nisana kadar işler iyi gidecek ülkemiz ve paramız için.

Arap sermayesiyle ve suni müdahalelerle bol şans. ;)

Şu yazdığın mesaj bile ne kadar konudan uzak olduğunu gösteriyor da neyse.

Doları nedense dumanı henüz yeni tütmeye başlayan patlamamış bir Volkan'a benzetiyorum..Umarım yanılırım..

Taşıma suyuyla değirmen dönmez. Sıcak döviz akışı bir yere kadar sürecek.

Dolarda tekrardan bir yükseliş var, 3.5X seviyelerinden tepki alımları geldi gibi. Eğer 3.65'i zorlarsa çok kısa vadede tekrardan 3.70 hedef olacaktır bana göre.

YTD

Bu mesajımı da bırakayım yine. Başarılı kaçıncı net tahmin hatırlamıyorum. :D

Merhaba iyi günler. Borsa işlemleri ile de ilgileniyor musunuz ? :)

Hocam eskiden ciddi olarak ilgileniyordum işlem yaptığım için ama bir süredir ciddi anlamda ilgilenmiyorum. Sadece belli birkaç hisse fiyatına bakıyorum günden güne ne olmuş diye :)
-------
Gönül isterdi ki güçlü bir TL olsun, güçlü ekonomi olsun, inşaattan başka bir şeyler yapılsın, Dolar'ın düşüşünü analiz edelim aylarca yıllarca... Ama ne mümkün.

Hocam eskiden ciddi olarak ilgileniyordum işlem yaptığım için ama bir süredir ciddi anlamda ilgilenmiyorum. Sadece belli birkaç hisse fiyatına bakıyorum günden güne ne olmuş diye :)
-------
Gönül isterdi ki güçlü bir TL olsun, güçlü ekonomi olsun, inşaattan başka bir şeyler yapılsın, Dolar'ın düşüşünü analiz edelim aylarca yıllarca... Ama ne mümkün.

Hisse tahminlerin olursa burdayım

-------

Dediğiniz gibi üretim yapmalıyız. Ben mesleğim dışında sürekli araştırma yapıyorum ne üretebilirim diye. Amacım öncelikle üreteceğim şeyin memleketimde olmaması. 3-4 farklı bilgi edindim. Bunların kimisi çok maliyetli kimisi de çok zahmetli gibi ama yine de o işi yapmam için iş hakkında azda olsa bilgi sahibi birilerini bulup ortak girerim. Araştırmalara devam :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hisse tahminlerin olursa burdayım

Hocam maalesef ben aktif yatırımım olmadığından uzun süredir sadece hobi olarak takip ediyorum borsayı :)

Ama bence bir tavsiye vermemi isterseniz, başkalarının yönlendirmesiyle hakim olmadığınız bir hisseye asla ve asla yatırım yapmayın diyebilirim.

Yakın zamanda yükselişe geçti tekrar 3,75'leri göreceğini düşünüyorum

dün bir kaç bakan bir şeyler diyordu artislik yapıyorlardı ne değişti 2 günde acaba merak ediyorum

Zaten işşizlik oranı + çift haneli enflasyon + dışa bağımlı bir ülkeyiz. 4 tl olması gereken ama bir müdahale var sıcak para akışı var. Rezervler eritecekler :)

Referanduma kadar böyle gider sonra uçar. Şu an büyük bir uğraş var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri