Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dur şuraya bir şey yazayımda ülkeyi kötüleyim nerde benim bordo klavyem
Yurtdışına gidip ortalam 2bin eurodan 5yıl calıssak 120bin euro 610bin tl en kralı evi ve arabayı altına çekiyosun
Türkiyede ortalama 2bin tl'den 5 yıl çalıssak 120bin tl ortalama düzeyde bi araba alıyosun ev yok arabada kalıyon
gg wp
Bu usd artışı hayra alamet deil.
Ülkemizde usd harcamaları var - ama usd kazançları da var... harcamalar fazla. ama kazançlar az. bu durumda usd telebi doğuyor. talep gelen usd artıyor. ithalat urunlar / ihracat urunlardan fazla oluyor.
İnsanların yatırım amaçlı usd ye geçmeyin demek için, faizler arttırılıyor %14 lerde. faziler atıyorum 100 tl 1 ayda 13 tl net faiz veriyor. ama insanlar usd den faize geçiyor. (büyük rakamlar dönuyor milyar usd ler ayda )
Faiz de durduk yere net %13-%15 para verince. insanlar diyorki, ya ben aptalmıyımda dükkan açayım, fabrika kurayım, usd/tl/faiz bunlar devamlı artışda dalgalanmada. üretim tesisi açacağıma gidip paramı faize atayım. daha iyi net para kazanırım diyor.
Yani usd diyip geçmeyin. USd artması öyle iyi deil. siyailer gxt kurtarma sevdasına atıyor ortada.
çözüm nedir? reel mana çözüm 1 yılda 4 yılda olmaz... öyle bir üretim, öyle bir arge, öyle bir yurt dışına ürünler, hizmetler, satacaksın ki, deliler gibi usd girecek ulkemize. yani bankalar usd dolacak, çözüm budur... örnek SİNGAPUR Bİ ARAŞTIRIN 5 YILDA NE OLDU. BİZ TEHET GEÇTİ DERKEN BU ADAMLARLA EŞİTTİK. ONLAR PLAN/PROGRAM KALKINMA MODELİ YAPTI DEVLET ÖNCÜ OLDU. ŞİMDİ KASA FAZLASINI VATANDAŞINA DAĞITIYOR HİBE..her kelimemin arkasındayım üni yıllarından beri finansal kaznaçlardayım. piyasyaı iyi bilirim.
Bu usd artışı hayra alamet deil.
Ülkemizde usd harcamaları var - ama usd kazançları da var... harcamalar fazla. ama kazançlar az. bu durumda usd telebi doğuyor. talep gelen usd artıyor. ithalat urunlar / ihracat urunlardan fazla oluyor.
İnsanların yatırım amaçlı usd ye geçmeyin demek için, faizler arttırılıyor %14 lerde. faziler atıyorum 100 tl 1 ayda 13 tl net faiz veriyor. ama insanlar usd den faize geçiyor. (büyük rakamlar dönuyor milyar usd ler ayda )
Faiz de durduk yere net %13-%15 para verince. insanlar diyorki, ya ben aptalmıyımda dükkan açayım, fabrika kurayım, usd/tl/faiz bunlar devamlı artışda dalgalanmada. üretim tesisi açacağıma gidip paramı faize atayım. daha iyi net para kazanırım diyor.
Yani usd diyip geçmeyin. USd artması öyle iyi deil. siyailer gxt kurtarma sevdasına atıyor ortada.
çözüm nedir? reel mana çözüm 1 yılda 4 yılda olmaz... öyle bir üretim, öyle bir arge, öyle bir yurt dışına ürünler, hizmetler, satacaksın ki, deliler gibi usd girecek ulkemize. yani bankalar usd dolacak, çözüm budur... örnek SİNGAPUR Bİ ARAŞTIRIN 5 YILDA NE OLDU. BİZ TEHET GEÇTİ DERKEN BU ADAMLARLA EŞİTTİK. ONLAR PLAN/PROGRAM KALKINMA MODELİ YAPTI DEVLET ÖNCÜ OLDU. ŞİMDİ KASA FAZLASINI VATANDAŞINA DAĞITIYOR HİBE..her kelimemin arkasındayım üni yıllarından beri finansal kaznaçlardayım. piyasyaı iyi bilirim.
düşüş yakin ama . tarih vermek zor spekilasyonlar var 4 hafta içinde normal seyrine donebilir dolar
düşüş yakin ama . tarih vermek zor spekilasyonlar var 4 hafta içinde normal seyrine donebilir dolar
1 ay içinde ne gibi gelişmeler olacak ve Ekonomi toparlanacak?
Hadi onu geçtimde kaça kadar düşecek bir açıklada bizde bilelim.
Sence dolar en son ne olur?
Kaça bırakırsın son kaça olur, 1 ay sonra kur?
4 tl mi olur yoksa 3.95 mi misal?
Bir rakam varde ayağımız alışsın.
![]()
![]()
gecen hafta baktıgım monitor 3.000 tl idi, pazar günü baktıgımda 3.200 tl olmuştu. daha ne diyim?
hayırlı traşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.