Dolar / Euro Kuru [Sabit Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Cumhurbaşkanının merkez bankası hakkındaki açıklamalarından dolayı dolar yükseldi. Salı günü merkez bankası açıklamamı ne yapacak, ozaman ya daha da çıkacak yada müdahale edilip düşürülecek.

Bugün Cumhurbaşkanının merkez bankası hakkındaki açıklamalarından dolayı dolar yükseldi. Salı günü merkez bankası açıklamamı ne yapacak, ozaman ya daha da çıkacak yada müdahale edilip düşürülecek.

Hocam peki çıkarsa ne kadar yükselir tahminen ona göre bekletiriz bozdurmak için

Hocam peki çıkarsa ne kadar yükselir tahminen ona göre bekletiriz bozdurmak için

Bu kadar piyasayı bilmiyorum maalesef yanlış yönlendiririm. Bir önce yaptığım yorumda zaten herkesin yapabileceği yorumdu gündemi takip eden. Etmeyenler için yazmıştım yani

C6603 cihazımdan gönderildi

arkadaşlar hazırda 1000 dolarım var bozdurayımmı sizce ?

Dolar 2,34 ü geçmişti gelen satışlarla beraber 2,33 e geriledi şuan yine yükselişte.

Son düzenleme:
An itibarıyla tekrar 3.60 üstüne attı kendini.

Benzine yeni zamlar yoldadır.

3.70 olmuş.
Tarihe not düşmek için güncelliyorum.

Forumda 3.30 olur diyen poliannalar vardı, onlarada gülüp geçiyorum.
:D

2013'de dolar 2 TL iken 1 BTC 150 TL imiş.

Bugün dolar 3,70 - 1 BTC 3300 TL

O zamanlar 1500 liraya 10 BTC alsaymışız şimdi 33000 TL olacakmış :p

Tabi bu işin diğer kısmı.

Asıl kısım aşağıda son 6 yıllık grafik.
Hani şu klişeleşmiş büyük resim. Büyük resmi görebildiniz mi :D

usd.png

normalde bu şekilde yükselişlerde 3,60 3,70 gibi rakamlarda stop losslar patlar biraz geri çekilme olur kurda ama şu an 3,70 de bu hareketi göremiyoruz.bu iyi değil.

bu garanti bankası neden kuru güncellemiyor bilgisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri