Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu garanti bankası neden kuru güncellemiyor bilgisi olan var mı ?
TL çöp haline geliyor dolara cevirmelimiyiz arkadaşlar ?
Bankada ki paranın miktarı aynı değeri yarıya indi 1 senede
aynı sorundan bende muzdaribim. kendimi enayi gibi hissediyorum.
bir kaç hafta önce altın 127 ye kadar indi mal gibi almadım. dolar 2 liralardayken bile muhabbetini yapıyorduk alsak mı almasak mı diye. boşu boşuna eridi gitti para birşey sahibi de olamadım. bu saatten sonrada saldım gitti. ama birşeye geçmek lazım tl nin gidişat berbat.bu işin sonunda ne olacak acaba.
Hocam takip etmek lazım başkanlık sisgemi mecliste oylanacağı zaman artacak geçerse artış sürer zaten ondan sonra bir daha dusmez
Oylamadan önce dönüştürmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar, dolar 10 kuruş artıyorsa TL 50 kuruş düşüyor, sorun burda. Türk Lirası değer kaybediyor, Dolar değer kazanmıyor. Dünya da da + da fakat ne kadar artıda ? Başka ülkede 1 kuruş artarken bizim ülkede 10 kuruş artıyor durum vahim.[/QUOT
nerden baktın merak ettim ben deatylı şekilde tüm para birileri ile doları karşılaştırdım 2016 dan sonra her yerde fırladı dolar % 40 lık bir deger kazanma var diger para birimleirne karşı
Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum. Başkanlık sistemi Türkiye için bence hiç hayırlı olmayacak , bu sürece bizim ihtiyacımız yok ayrıca şuan ki olaylar ile birleştirdiğimiz de çok kötü sonuçlara sebep olacaktır. Şuan bıle neredeyse 4 olmuş euro dolar ilerisi nasıl olur.
Arkadaşlar, dolar 10 kuruş artıyorsa TL 50 kuruş düşüyor, sorun burda. Türk Lirası değer kaybediyor, Dolar değer kazanmıyor. Dünya da da + da fakat ne kadar artıda ? Başka ülkede 1 kuruş artarken bizim ülkede 10 kuruş artıyor durum vahim.
ne zaman elektronik alete niyetlensek dolar artıyor arkadaş
Doların yükselmesi güzel bir şey heralde hiç kimsenin sesi çıkmıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.